Nejste přihlášen/a.
Jíst jen 2x za den? To asi nebude rozumné. Tělo zareaguje tak, že si začne ukládat každý gram do zásoby. A kde máš dávku ovoce, která má být zvlášť. Hubnout se má začít po odkyselení, detoxikaci organismu, jinak se nedaří a kila se vracejí. Viz knížka Hany Synkové: Byla jsem tlustá, jsem jaká jsem.
Pokud se tazatel nezdravě stravuje, má tělo zanesené balastem z uzenin, paštik, taveňáků,chipsů, ze ztužených tuků, barviv, konzervantů. Tělo se brání tím, že zadržuje vodu, aby tyto jedy naředilo. I ta voda jsou nadbytečná kila. A ty nepotřebné látky, včetně cukru a nadbytečné soli, které do sebe denně cpe, zákonitě zatěžují trávicí soustavu, vylučování i místa, kam se ukládá jejich přebytek / cévní stěny, klouby ap./ Tohle zastavit a balastů se zbavit, tomu se říká detoxikace.
Pokud umíte alespoň trošku počítat, sčítat a odčítat, tak si za den sečtěte energetickou hodnotu všeho jídla a odečtěte energii za všechny denní činnosti. Pokud budete soustavně držet výsledek s mínusovým znaménkem, tak bůček zmizí. V opačném případě se můžete cpát čímkoliv, co doporučují novodobí experti na všechny nové superzdravé doplňky stravy, a pneumatika se bude jen dohušťovat, až praskne.
Takhle jednoduché to není. Ořechy, semínka, rostlinné oleje mají hodně kalorií a přitom jsou i při hubnutí doporučovány, neboť obsahují nezbytné látky, které udržují tělo ve zdraví a kondici, chrání klouby, mozek,a cévní stěny před ukládáním cholesterolu a některé se zúčastňují procesu spalování nadbytečných kil. Hlavně hodně pít, ať se nežádoucí látky z těla vyplavují. A denně se zpotit při práci či sportu.
Vážený/-ná,
jestli si přečtete pozorně moje doporučení, tak tam nezmiňuji nic, co by dotyčný měl jíst či nejíst. Jde jen o velikost přjmu a výdeje. Toť vše. I kdyby jedla vše zdravé a celkový příjem by převyšoval energetický výdej, tak bude přibírat, nebo né?
Rozhodně se v něm nebude akumulovat zdraví do zásoby. Aspoň si to myslím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.