Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce chodit se mnou, ale má i přítele

Od: rogerr odpovědí: 16 změna:

Dobrý den.

Potřebuji střízlivé názory, protože jsem zamilovaný a bojím se, že mi to moc nemyslí. Několikrát jsem se sešel s dívkou, která o mě evidentně moc a moc stojí a to samé cítím já k ní. Bohužel z ní však nedávno vylezlo to , že má stále ještě přítele, se kterým je dva roky, ale během té doby se s ním už několikrát rozešla. Z pohledu zamilovaného člověka bych v tom s ní rád pokračoval. Jenže! Když si představím, že bych byl tím přítelem, kterýmu bych mohl nasadit parohy - to by se mi nelíbilo. Ani bych to snad nemohl udělat. Samozřejmě ve mě hlodá otázka typu...udělá to jednou, udělá to třeba v budoucnosti i mě. Na druhou stranu co když ke mě cítí něco opravdu více, jsem ten pravý, kterého hledala. Co když v tom je třeba i toto a nejen ona přelétavost? Přijde mi, že to je její přítel kdo jí moc a moc chce než že by to byla ona kdo na vztahu lpí. Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat...je nám 25 :/

doplněno 11.08.17 11:10:

Jen bych chtěl ještě doplnit, že by mě nikdy nenapadlo o tomto uvažovat kdyby byli svoji, nebyli svoji ale měli třeba dítě, či by byli zadaní...ani jedno z toho však nejsou.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Normální konkurenční boj. Tak se snaž abys byl to ty, kdo vyhraje.

hodnocení

1x

Samozřejmě ve mě hlodá otázka typu...udělá to jednou, udělá to třeba v budoucnosti i mě.
Nebo také neudělá. Stejně jako vy nemůžete na 100 % vědět, jestli byste někdy v budoucnosti své partnerce neudělal něco podobného. Jsme jen lidé - a měníme se v čase.

Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat
Napadá mě, že slečně z nějakého důvodu vyhovuje současný stav. Jen namátkou - může svého přítele vámi dráždit, může mít obavy z jeho reakce na případný rozchod, může s ním mít nějaké společné finanční záležitosti... možností je hodně a co za tím skutečně je, ví jenom ona. Nebo je "jenom" nevyzrálá a čeká, že se to "nějak" vyřeší bez jejího přičinění.

lm®
Mno... Překvapuje mně,že tu nikdo nezmínil, že slečna může skutečně mít ráda oba. Třeba každého jinak .Co jí chybí u jednoho nachází u druhého... Samozřejmě, že to nemění nic na věci,že to bude muset rozetnout. Dlouho by ale otálet neměla nebo se chlapci naštvou a nebude jí chtít ani jeden. Co poradit nevím. Máte dvě možnosti buď ó ní usilovat a risknout,že Vám to neudělá za čas také (každý vztah je risk) a nebo do vztahu s ní nejít a skoncovat to.
PS: Vy jste zamilovaný ,jak sám píšete " moc mi to nemyslí..". To všichni známe.. Zkuste se sám na svou situaci podívat zvenčí a nezaujatě se nad tím zamyslet.

deraxa*
hodnocení

1x

Ahoj, Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat. Tahle věta znamená, že slečna nechce situaci řešit a tedy jít do vztahu s tebou s čistým štítem. Nejraději by si vás nechala oba.. Tahle věta taky znamená, že ani na jednom z vás ji nezáleží natolik aby byla jen s ním. Talže pokud do toho půjdeš, nejspíš skončíš stejně jako současný přítel a můžeš se snažit jak chceš. Na tvém místě bych ji řekla ať se rozhodne. Možná jsi do ní zamilovanej, ale přemýšlej a určitě přijdeš na to, že tohle nemáš za potřebí. Jitka

liska*
hodnocení

1x

To je docela normální situace. Většina z nás prošla více vztahy, než jsme zakotvili. Lidi se setkávají a rozcházejí. A zhruba po dvou letech s partnerem už vyprchá prvotní zamilování a ona se ptá sama sebe, jestli to s ním má dál smysl, nebo to nemá cenu. A do toho jste se objevil Vy. Dejte jí čas a ukliďte se mimo, ať si to vyřeší, ať se necítíte rozbíječem vztahů... A pak se Vám ona ozve.

michalverner
hodnocení

0x

...a vám nevadí že se někde cicmá s jiným?To bych tedy nesnesl.

hodnocení

0x

Zdravím. Ať si slečna ujasní co vlastně chce. Pokud jí na Vás záleží, pak by to měla férově říci tomu, s kým má vztah a ukončit ho. Kdybyste byl v jeho postavení, také byste nechtěl být podváděný..

rv*
hodnocení

0x

Jsou děvčata, která zvládnou i více kluků. Pokud to klukům nevadí, žádný problém. A pokud vadí, tak buď se rozhodnou oni, nebo trvají na tom, ať se rozhodne děvče.

nina*
hodnocení

0x

Kdyby vás opravdu moc chtěla,měla by vědět co má dělat. Podle stylu vašeho uvažování si myslím,že jste férový chlap.U ní docela pochybuji /co jste o ní napsal/. Vy osobně se určitě se správně rozhodnete.

radajz*
hodnocení

0x

Buď, ať se rozhodne a s jedním to skončí nebo to skonči ty s ní. Věř, že je to to nejlepší, co můžeš udělat.

danys*
hodnocení

0x
Trochu si s ni uzijte a jdete dal. Za nějakou dobu budete na místě onoho přítele.

hodnocení

0x

Radši ji pusťte k vodě a najděte si jinou, volnou. Ještě by Vám mohl její přítel, který na ní asi hodně lpí, moc ublížit. Takové případy už se staly. Nekomplikujte si zbytečně život.

Proč by ji měl pouštět? Ať ji pustí ten druhej :)

luxpe
hodnocení

0x

Ahoj,

také jsem měl vyhlédnutou pěknou holku i já jsem musel ubrat když jsem zjistil, že má kluka.

Ten měl i strach, že už o svou krásku přichází protože se mnou byla také hodně dlouho.

Jenže já dobře vycházím s oběma pochopil, že když je často v práci, že i ona potřebuje kolem sebe holky a kluky.

Potkal jsem ji v práci a oba mi hodně pomohli když jsem měl vážnou autonehodu.

Jsou to vlastně přátelé. Nejvíce času jsem s ní byl když měla nohu v sádře to bylo kino, restaurace i procházka v parku.

Jednou se nám to sešlo dohromady já měl nohu v sádře o 9 dní dříve vypadalo to zvláštně když dva lidi mají sádru.

Ještě doplním, že je o 4 roky starší a je to doopravdy fajn holka.

hodnocení

0x

Naopak bych řekla, že přelétavá není, když se bojí kluka opustit, i když už to není, co si představovala. Po dvou letech je to závažné rozhodnutí, musí ve Vás získat jistotu, že toho nebude litovat a že nový vztah bude skutečně lepší. Potřebuje Vás víc poznat a na tom základě se zodpovědně rozhodnout, protože to bude pravděpodobně rozhodnutí nevratné. Píšu z vlastní zkušenosti. Přesně tímto jsem si prošla, ale věrnost jsem neporušila, co se týká intimností, dokud jsem se s klukem nerozešla. Vy taky nemusíte parohy nasazovat. Toho druhého jsem si vzala a byli jsme spolu 20 let. To myslím, není přelétavost, ale rozvážnost.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- ono to taky někdy nějakou chvíli trvá, nežli si člověk ujasní, co vlastně chce a nežli se rozhodne. Třeba neví, jak to má tomu příteli říct, anebo neví, jestli vůbec chce Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]