Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebuji střízlivé názory, protože jsem zamilovaný a bojím se, že mi to moc nemyslí. Několikrát jsem se sešel s dívkou, která o mě evidentně moc a moc stojí a to samé cítím já k ní. Bohužel z ní však nedávno vylezlo to , že má stále ještě přítele, se kterým je dva roky, ale během té doby se s ním už několikrát rozešla. Z pohledu zamilovaného člověka bych v tom s ní rád pokračoval. Jenže! Když si představím, že bych byl tím přítelem, kterýmu bych mohl nasadit parohy - to by se mi nelíbilo. Ani bych to snad nemohl udělat. Samozřejmě ve mě hlodá otázka typu...udělá to jednou, udělá to třeba v budoucnosti i mě. Na druhou stranu co když ke mě cítí něco opravdu více, jsem ten pravý, kterého hledala. Co když v tom je třeba i toto a nejen ona přelétavost? Přijde mi, že to je její přítel kdo jí moc a moc chce než že by to byla ona kdo na vztahu lpí. Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat...je nám 25 :/
Jen bych chtěl ještě doplnit, že by mě nikdy nenapadlo o tomto uvažovat kdyby byli svoji, nebyli svoji ale měli třeba dítě, či by byli zadaní...ani jedno z toho však nejsou.
Samozřejmě ve mě hlodá otázka typu...udělá to jednou, udělá to třeba v budoucnosti i mě.
Nebo také neudělá. Stejně jako vy nemůžete na 100 % vědět, jestli byste někdy v budoucnosti své partnerce neudělal něco podobného. Jsme jen lidé - a měníme se v čase.
Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat
Napadá mě, že slečně z nějakého důvodu vyhovuje současný stav. Jen namátkou - může svého přítele vámi dráždit, může mít obavy z jeho reakce na případný rozchod, může s ním mít nějaké společné finanční záležitosti... možností je hodně a co za tím skutečně je, ví jenom ona. Nebo je "jenom" nevyzrálá a čeká, že se to "nějak" vyřeší bez jejího přičinění.
Ahoj, Ona sama říká, že si uvědomuje, že nemůže mít dva kluky, ale neví co s tím má dělat. Tahle věta znamená, že slečna nechce situaci řešit a tedy jít do vztahu s tebou s čistým štítem. Nejraději by si vás nechala oba.. Tahle věta taky znamená, že ani na jednom z vás ji nezáleží natolik aby byla jen s ním. Talže pokud do toho půjdeš, nejspíš skončíš stejně jako současný přítel a můžeš se snažit jak chceš. Na tvém místě bych ji řekla ať se rozhodne. Možná jsi do ní zamilovanej, ale přemýšlej a určitě přijdeš na to, že tohle nemáš za potřebí. Jitka
To je docela normální situace. Většina z nás prošla více vztahy, než jsme zakotvili. Lidi se setkávají a rozcházejí. A zhruba po dvou letech s partnerem už vyprchá prvotní zamilování a ona se ptá sama sebe, jestli to s ním má dál smysl, nebo to nemá cenu. A do toho jste se objevil Vy. Dejte jí čas a ukliďte se mimo, ať si to vyřeší, ať se necítíte rozbíječem vztahů... A pak se Vám ona ozve.
Ahoj,
také jsem měl vyhlédnutou pěknou holku i já jsem musel ubrat když jsem zjistil, že má kluka.
Ten měl i strach, že už o svou krásku přichází protože se mnou byla také hodně dlouho.
Jenže já dobře vycházím s oběma pochopil, že když je často v práci, že i ona potřebuje kolem sebe holky a kluky.
Potkal jsem ji v práci a oba mi hodně pomohli když jsem měl vážnou autonehodu.
Jsou to vlastně přátelé. Nejvíce času jsem s ní byl když měla nohu v sádře to bylo kino, restaurace i procházka v parku.
Jednou se nám to sešlo dohromady já měl nohu v sádře o 9 dní dříve vypadalo to zvláštně když dva lidi mají sádru.
Ještě doplním, že je o 4 roky starší a je to doopravdy fajn holka.
Naopak bych řekla, že přelétavá není, když se bojí kluka opustit, i když už to není, co si představovala. Po dvou letech je to závažné rozhodnutí, musí ve Vás získat jistotu, že toho nebude litovat a že nový vztah bude skutečně lepší. Potřebuje Vás víc poznat a na tom základě se zodpovědně rozhodnout, protože to bude pravděpodobně rozhodnutí nevratné. Píšu z vlastní zkušenosti. Přesně tímto jsem si prošla, ale věrnost jsem neporušila, co se týká intimností, dokud jsem se s klukem nerozešla. Vy taky nemusíte parohy nasazovat. Toho druhého jsem si vzala a byli jsme spolu 20 let. To myslím, není přelétavost, ale rozvážnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.