Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penzijní připojištění přes vyssipenize.cz

Od: klotylda* odpovědí: 10 změna:

Chtěla bych si zařídit penzijní připojištění do konce listopadu. Je mi 22 let. Zatím neplatím nic. Narazila jsem na nabídku na vyssipenize.cz a láká mě tam VIP vstupenka do Aqua Palace. Nevím ale, o co jde, to se chce někdo evidentně přiživit, ale mně snad ani nic nehrozí nebo ano? Děkuju.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

vyssipenize.cz mi nejlze najít. Osobně bych rozhodně neuzavřela penzijní připojištění jinde a jinak než v nějaké větší bance, a rozhodně ne přes žádné zprostředokovatele.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Ani já "vyssipenize.cz"nemůžu najít. Rozhodně bych smlouvu o penzijním připojištění uzavřela jedině se známým penzijním fondem (AXA, ING, ČSOB, PFCS, PFCP..)Nabídky něčeho zdarma jsou vždy podezřelé.

doplněno 27.11.12 14:20:

Už jsem odkaz našla. Je to zprostředkovatel. Stejně si musíte vybrat nabízený penzijní fond.

vyssipenze.cz/...

klotylda*
hodnocení

Omlouvám se:)) je to vyssipenze.cz. Normálně si mohu vybrat, u koho to budu chtít, zvolila bych Allianz. Myslíte, že to nějak "smrdí"?

Pokud ze stránek ani nezjistím, přes koho to sjednávám, tak to pro mě není. Jesli chcete penzijko, dojděte si, jak radí výše a jestli Vám jde jenom o tu vstupenku, tak se na to vykašlete vůbec.

klotylda*
hodnocení

:D o vstupenku mi nejde, ale když už si to budu sjednávat a narazila jsem na toto, tak proč si nezjistit, o co se vlastně jedná.

flip

Já ho před týdnem uzavírala pro přítele přes net u ING - jako odměnu za uzavření měli na výběr - poukázku do Tesca na 500,- nebo kosmetický balíček, tuším Dermacol a ještě nějaká drobnost.

Podmínka pro vydání byla 2 měsíce platit tuším.. ING jsme chtěli, tak docela příjemný bonus :)

stirecek*
hodnocení

0x

Když si budete spořit na běžný spořící účet kde je 1,5-2procenta ročně, pak si mužete v důchodu přilepšit o dost velkou částku více. Nedávno byla na netu taková tabulka. Výhoda je v tom, že kdykoliv máte peníze při ruce, nikdo nikdy vám je nevytuneluje a hlavně penzijní fondy mají cca minimálně 30procent režiji, takže to co vám dá stát nyní jakože k tomu, stejně to nikdy neuvidíte. Navíc se nedá předpokládat inflace. Dále pokud budete někdy v budoucnu finančně zdatnější, můžete své finanční prostředky naspořené na spořícím účtu investovat mnohem progresvněji s vyšším úročením. Důchodová reforma je takový tunel pod dohledem státu, proto se rychle snačí politici protlačit třetí pilíř, že kterého není návratu. Jediný kdo z toho bude mít zisk jistý, jsou právě ty fondy.

zzzz

stirecek - ...?

Chce tedy jinak tvrdit,že až bude penzíjní připojištení nutné,tak tyto peníze budou automaticky rozkradeny...*nevi*?

stirecek*
Netvrdím automaticky, i když co třeba kuponovka? Největší hrozba jsou sami politici,neustále mění podmínky. Zkouška pokus, tak to funguje u nás. Já jen tvrdím, ze na penzijku člověk nevydela . Více zde:
m.novinky.cz/...

vesmirek
hodnocení

0x

Další alternativa je www.penizeodstatu.cz, i tam nabízí dárek, ale není specifik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]