Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konjugovana kyselina (Cla) a hubnutí

Od: heliss odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Mám dotaz ohledně Konjugovane kyseliny.
Chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti. Četla jsem že je to dobrý doplňek stravy, ale nikde není napsané od které značky a jaká je dobrá. Chci se zeptat,jaké máte zkušenosti s jakou cla a jestli se na to může alkohol (mám tím pivo, víno)
Viz, jestli má někdo zkušenosti s touto. gymbeam.sk/...
... Popř, s nějakou jinou a která není padělek... Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Natřel bych tím chajdu. A asi bych u toho i zhubnul.

jabraka*
hodnocení

0x

Je nutno dodat,že zpomenutá kyselina je kyselina linolová.Je to nenasycená organická sloučenina s konjugovanými dvojnými vazbami v řetězci.Má určitě schopnosti navazovat na tyto dvojné vazby volné radikálové skupiny,ale účinnost je spíše dána reklamou.

JABRAKA

doplněno 03.06.17 18:12:

Tato látka je obsažena především ve lněném oleji.

iz*
hodnocení

0x

Všechny dopňky stravy jsou dobré jenom pro peněženky výrobců a prodejců. Doplňky "na hubnutí"Vám mohou pomoci snad jedině tak, že za ně utratíte tolik, že už Vám nezbyde na jídlo...

Přečtete-li si článek o kyselině/..., dozvíte se, že je lepší dát přednost změně stravování před "doplňky stravy".

jabraka*

Totéž platí i o kyselině hyaluronové.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]