Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnani letni dovolene Vranov x Pasohlavky?

Od: luckaa odpovědí: 4 změna:

Dobry den mate tip na dovolenou v cr u vody? Jsme z jizni moravy a premyslim nad Vranovem, Pasohlavky nebo? Neco blizko s detmi. Hlavme.cista voda. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vranov ano, přehrada je poměrně čistá. Pasohlávky ani náhodou, Nové Mlýny jsou katastrofa.

doplněno 22.05.17 17:33:

Moje vlastní zkušenost před dvěma lety.

Mám stejné zkušenosti jako kolega viz výše.

Za mě to samé - Vranov.

Je tam opravdu nádherně a voda čistá jako sklo :)

jjj
hodnocení

Dekuji moc :)

martinaa*
hodnocení

0x
Coby znojemsti rodaci jednoznacne Vranov. Pozor ale na dobu sinic, kdy kvete voda, zjistite lehce na netu. Loni to bylo v první pulce srpna.
Letos byla zahajena dvouleta oprava hraze, takze pokud pojedete od Vranova, funguje lodni privoz v presne danych casech, lze k nemu.dojit pesky cca trictvrte kilaku, pokud mate kola, kocarek apod., je lepsi dojet pres vesnice Šumná a Štítary.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]