Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni!
Včera jsem si objednala přes internet tričko, a doručovat mi ho má PPL. Dnes mi přišla sms, že balík byl předán dopravci, tzn. předán do rukou PPL. Že by balík dorazil dnes, to asi ani nedoufám, ale někde jsem četla, že asi tak rok doručuje PPL i v sobotu. Je to pravda? Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
PS. a jestli doručuje, tak doručuje úplně do každého města, popř. vesnice, nebo třeba jen do Prahy, Brna, atd?
Předem děkuji za vaše odpovědi.
Ano, PPL doručuje i sobotu. Píšou to tady a tady. A píšou to taky v Obchodních podmínkách
VI. Doručení zásilky
1. Zasílatel obvykle zajistí doručení zásilky v rámci produktu PPL Parcel CZ Business v době do 18:00 hodin v případě doručení Dopoledního balíku dle specifikace na www.ppl.cz, v případě produktů PPL Sprint následující pracovní den po převzetí zásilky k přepravě. Zásilky v rámci produktů uvedených na internetových stránkách společnosti jsou doručovány také v sobotu, nepřipadá-li na tento den státní svátek.
...
Což ale neznamená, že zrovna vám to v sobotu přijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.