Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo profitující systém v ruletě (elektronické), nemyslím známé systémy ,martingale atd.
Nebo jakékoliv systémy ve sportovním sázení, atd
Moje manželka nyní již bývalá pracovala jako obsluha automatů a tak těchto zaručených sistémů znala dost . Viděla spoustu výherců ale těch co odcházeli bez ničeho bylo daleko více. Nic jí nevarovalo a chtěla být jednou z těch co vyhrávají.Dnes pravidelně prohrává celou výplatu a půjček má tolik , že je nikdy nezaplatí. Gambler se stane nejpravděpodobněji z těch , kteří si myslí , že mohou nad automatem zvítězit. Je to omyl můžou jen občas vyhrát ale vítězí vždy automat. Vyrábí z lidí trosky.
existuje jeden system, jak vyhrat na ruletě. jde o sázení na pořád stejnou barvu, popř na sudou, nebo lichou, a nebo na nízké x vysoké. aale vždy jen jedno z toho. Příklad. mám 1000. Na začátku vsadím 10 na čercenou. padne červená. vyhrávám 20. mám tedy 1010. zase vsadím 10 na červenou. padla černá. mám 1000. takže vsadím 2x přdchozí částku (2x10) na červenou. zase padne černá. mám 980. tak vsadím 2x předchozí částku (2x20) mám 940. tentokrát padne červená. vyhrávám 80. celkem tedy mám 1020. jde o to, že při neuspěchu vsadíš 2x předchozí částku. ve výsledku vyhraješ to co jsi vsadil jako 1. já vsadil 10, takže mám na konci o deset víc. doporučuji vsázet jen na 10, 100, 1000,... jinak je v tom chaos. jinak ta červená jednou padnout musí. pro test si to zkuste na nějaké internetové ruletě a napište, jestli to funguje
Kdyby jste si ten postup vyzkoužel na obyčejné internetové ruletě, zjistil by jste, zo to opravdu jde. A jinak, ne každý se musí stat gameblerem. Třeba já si ruletu zahraju tak 4x - 5x za rok a vždy tam hodím maximálně 200. A ještě se mi nestalo, že bych odcházel a neměl aspoň 500 vyhráno. Jde jen o to, jak to vezmete. pokud tam jdete s tím, že si jdete vydělat, neuspějete. Pokud jdete za známýma na kafe a mezi tím si jen tak zablbnete na ruletě, pak se to povede. znám i jiné způsoby, jak vyhodit 200 do luftu, dikotéka a pod... ale ta ruleta je jediná, kde mám 50% šanci, že ty 200 jen tak nezahodím
Žádný systém na zaručenou výhru neexistuje. To co popisuješ je jen systém jak minimalizovat riziko, nicméně pokud párkrát za ssebou prohraješ tak podle toho tvého systému tě to nutí čím dál víc riskovat.
Takže asi takhle - ano pokaždé vsadit třeba 10 Kč nebo jinou nejmenší možnou částku na to, kde je nejvyšší pravděpodobnost. Takže třeba sudé/liché nebo červené/černé. Teoreticky pokud budeš stále takhle sázet tak máš pravděpodonosti 1:1 že z kasína odejdeš minimálně se stejnou částkou s jakou jsi tam přišel. Jenže to má dvě vážné problémy:
- když padne nula tak prohraješ tak i tak, takže to zhoršuje pravděpodobnost ve prospěch prohry
- sázet stále jen malé částky je prostě nuda - pokud takhle párkrát vyhraješ tak si pak řekneš "mám štěstí, vsadím víc a víc vyhraji". No a v tom momentě samozřejmě prohraješ minimálně tolik kolik jsi zatím vyhrál
Na ruletu prostě není systém jak vyhrát. Ruleta (a zvlášť americká, kde jsou nuly dvě) je prostě souboj mezi tvou nadějí na jedné straně a na druhé straně chladnou matematikou pravděpodobnosti a lidskou chamtivostí podpořenou promyšlenou psychologií ze strany provozovatele kasína.
já jsem nikde nepsal že to je zábavné/ že to není nuda. a finguje to, jen pokud to dodržíš. jakmile začneš sázet víc nebo to nějak změníš, většinou prohraješ. A ruku na srdce, ta nula na evropské ruletě nepadá zas tak často.
Take jsem se nejak dostal k "zarucene vyhre v rulete" Znelo to logicky, tak jsem si nasel na netu ruletu kde to jde yzkouset nanecisto. Cele to funguje naramne, opravdu tak jde vyhravat. Je uplne jedno zda sazite na cervenou, sudou nebo tu ktera padla naposled. S tatisticka pravidla funguji nezavisle na tomto. Ma to jen jednu slabinu. V okamziku kdy nevyhrajete, vsazite dvojnasobek predchozi castky, nevyhrajete zase, vsadite zase dvojnasobek. 50,100,200,400,800,1600,3200, 6400, 12800, 25600 atd. a tady je kamen uraz, z hlediska dlouhodobe statistiky se muze stat ze nevyhrajete treba desetkrat a jste pri pocatecnim vkladu 50 Kc chudsi o 25 tisic. Neco si samozrejme pred tim vyhrajete, ale bude to 25 tisic? Jednou ano jednou ne. Je to zase jen o nahode.
Jinak ten "zazracny"recept najdete zde, i odkazy na kasina kde to muzete nezavazne vyzkouset.
jaknaruletu.cz/...
Ted to po sobe ctu, chudsi budete samozrejme o soucty sazek, tedy 51150 Kc. Samozrejme sazet muzete dal, ale dostavate se do atronomickych castek, ktere uz samozrejme mit nebudete.
Tak za prvé jsem to tu už napsal a za druhé, když začnes sázkou na 10, zmenšíš tím dopad prohry, ale samozřejmě také vyhranou částku. A když už tento systém používám, tak když se ta částka vyšplhá trochu výš, radši toho nechám. tedy řekněme, že 160 ještě vsadím, ale dál už nejdu
Pointa je v tom, ze i-net rulety maji nejnizsi sazku tak nastavenou, ze tech 160 prohrajes minimalne stejnekrat jako je potom pomalinku vyhravas zpet. Muze se stat ze vyhrajes 200, nebo se muze take stat ze opet prijdes o 160 Kc. Neni lepsi zkusenost pro ty z Vas kteri o tom uvazujete nez zkusit si to nanecisto bez penez na vyse uvedenych strankach. Tak jak pisi kolegove, kdyby to fungovalo uz davno by podobne hry zkrachovaly, verte tomu nebo ne lidi by herny vzali utokem pokud by to slo. A to nemluvim o ceskem cloveku, ten ma na podobne veci nos.
jojo... gambler. to je člověk, který tam zajde jednou za 3 měsíce a nechá tam 200 i s útratou za kafe. jinak výhra za ruletu je min. 500. u mě teda. a teď už jsem tak 4 měsíce nebyl... to jsem ale gambler...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.