Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost vysetreni na urologii

Od: nick1 odpovědí: 7 změna:
Nevite nekdo zda po doporuceni od sveho lekare musim pak nasledne u urologie objednat kdyz mi maji vysetrit varlata nebo muzu i bez objednani hned? A jak rychle je ultrazvukkve vysetreni aby mi rekli vysledky dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To asi bude oříšek! Bude se to asi v jednotlivých zařízeních lišit. U nás je to katastrofa, obzvláště první návštěva. A když si myslíte, že počet lidí před Vámi není tak hrozný, tak se neustále vynořují sanity s dalšími pacienty, nebo vozíky s pacienty z lůžkového odd.

hodnocení

0x

Objednat se určitě musíte, bez objednání berou jen akutní případy. Většinou si pak vyčekáte frontu a samotné vyšetření i s potřebnými "podvyšetřeními" trvalo u mě cca hodinu.

hodnocení

0x

U nás se musíte objednat-tak za cca 3 týdny dostanete termín. V čekárně strávíte minimálně 2 hodiny, ultrazvuk udělají při vyšetření, výsledky řeknou hned. Tady je urologů málo, věčně narvaná čekárna, je to celkem katastrofa.

doplněno 09.08.17 06:09:

blesik, samozřejmě u nás sestra např.objedná na 9.00, pokud má pacient štěstí, přijde na řadu v 11.00 hod, což je celkem strašné a být by to nemělo.

Bohužel je tu jen jedna ordinace a není na výběr, celkově se mi zdá urologů málo. Na biopsii se zde např.čeká 2-3 měsíce, což je opět strašné. Bez objednání vůbec netuším, kolik času pacient v čekárně stráví, odhaduji celé dopoledne..*ee*

2 hodiny? U nás žádná míra, i 5 -6 hod.! Proto říkám, jak kde.

hodnocení

0x

U nás objednání telefonicky, případně přes internet, nebo osobně na recepci, termín 2-3 týdny. Někdy i dříve, sem tam se někdo z objednání odhlásí...V akutních případech se vždy nějaká skulinka najde.

Objednání bývá na určený čas, většinou se nečeká, zpoždění málokdy, snad jen kvůli těm akutním... ovšem "Objednaný čas je orientační, pořadí určuje lékař". Kolikrát přijdu dříve a hned mne berou...
Byly časy, když jsem za dvě a půl hodiny stihl 5 různých odborných vyšetření... v jednom dni, samozřejmě. Šikovné recepční šikovně naplánovaly ... V současnosti je to horší, je nás mnoho. Teda nemocných.

U nás = to je síť 12 poliklinik a nemocnic ProCare na Slovensku.

nick1
hodnocení

Dekuji. A myslite, ze prakticky lekar muze urcit co se na varlatech nachazi a jakoze mi je prohmatnout nebo me bude hnat hned na urologii i treba s prkotinou. Jde mi o to ze jsem si neco nasel a zitra mam jit k praktickemu a nechce se mi pak cekat 3 tydny nez me vemou na urologii. Tak snad to muze vysetrit i tam a pak poslat nekam pri nejistote. Co myslite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]