Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se na mě lepí muži o 35 let starší

Od: papayas odpovědí: 20 změna:
Ahoj
Mám problém. Jsem 15 letá holka a podle všech vypadám na 25.To asi kvůli mé postavě. Mám ji celkem na svůj věk výraznou. Velká prdel uzký pas a velká prsa. Mam praci kde hodně komunikuji a setkavám se s lidma. Za hodinu klidně 100 lidí. Ale vždy mě oslovovuji a zvou muži ve věku 50 +. Jeden mě dokonce zval do bazenu a jeden na kávu. Uspěch byl a to jen jeden. Mohlo mu být tak 35let a mě bylo 14 :). Je mi teda záhadou proč mě nikdo neoslovil alespoň v podobném věku. Nikdy za celý život. Chtěla bych vědět zda ma taky nekdo takové zkušenosti. Vím, že věk by neměl mít takovou roli v lásce ale fakt má první láska nemůže být někdo starší o min. 35 let.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi působíte tak, že se zkušenému "mlsnému kocourovi" ještě neumíte ubránit, navíc máte proporce, které některé muže silně přitahují, tak to prostě zkoušejí. Na tak mladou holku si snadno troufnou, cítí věkovou převahu. Musíte se naučit dát jim tvrdě a bez rozpaků jasně najevo, že nemáte zájem a dají Vám většinou pokoj. Mladí kluci ještě takovou tu oraženost nemají, teprve se budou učit, jak se k holce dostat, než získají jistotu. Však on se časem nějaký ve Vašem věku najde, nebojte. Třeba to nebude na základě Vašich fyzických předností, ale proto jaká jste, až Vás déle osobně poznají. Buďte trpělivá. Hodně holek má ten samý pocit, že o ně nemá nikdo zájem, je to jen přechodné období.

culdabulda1*
hodnocení

2x

- to je normální - starším mužům se líbí mladé, dobře vyvinuté holčiny - chtěla bych vidět nějakého, kterému ne. A pokud jsou "odvážní" a dívka je přátelská - tak to holt zkoušejí .

ovczaak*
hodnocení

2x

vy máte v patnácti stálou práci? a asi už od čtrnácti let,podle toho "úspěchu? ,nevím,není možné stabilně zaměstnat dítě až od šestnácti let věku? divné...

k otázce,jen můj názor - asi pro vrstevníky nejste atraktivní,jste zajímavá pro starší zkušené lovce,kteří větří snadný cíl...

s vaší poslední větou souhlasím...

papayas
hodnocení

Je to spis brigada ale takova stalá. Mama mi ji předhodila. Ted ji musim delat jinak mi bude vyčitat že u ni bydlím :) . Ve skutečnost si myslí že tam dělá ma matka ale ve skutečnosti to dělám já

No to se teda divím, že si nikdo nevšiml že to ve skutečnosti není Vaše matka, ale že jste to Vy. Zvláště když říkáte, že jste tam ve styku se stovkou lidí za hodinu. To by teda mohl zaměstnavatel Vaší matky pěkně odskákat a potažmo i Vaše matka, která je mimochodem poněkud divná, když by vyčítala své nezletilé dceři že u ní bydlí. No, ale to nechme stranou, není to důležité. Jinak je to co popisujete docela normální a vždycky bylo. Pokud vypadáte tak jak popisujete, tak není čemu se divit a je to na Vás jak k tomu budete přistupovat. Nemusíte na každou nabídku přece přistoupit a kdyby Vás to hodně obtěžovalo, tak máte možnost si o tom napřed promluvit s matkou a vysvětlit jí, že takovou práci dělat nemůžete, že jste tam vystavena tomuto "nátlaku" a ten Vám není příjemný, čemuž se ani trochu nedivím. Já bych Vás tam pracovat jako matka nenechala. Jinak s tím neuděláte nic. Postavu změnit nelze, leda se nějak zakamuflovat do šatů. Nenosit vyzývavé oblečení.

doplněno 05.08.17 10:23:

A je Vám 15 let, tak život právě začíná a rozhodně se nedá mluvit o celém životě, jak píšete. A rozhodně Vás nic a nikdo nemůže donutit mít první lásku s mužem starším o 35 let. Takže klid, ono se to všechno usadí a srovná. Takovéhle myšlenky Vás napadají proto, že jste v pubertě, až odezní, budete přemýšlet jinak.

iz*

Je otázka, jestli jde o zaměstnání. Při podnikání mohou pomáhat i děti...

Ivzes, i děti z cizích rodin? Tazatelka totiž píše, že tam kde ona trvale pracuje na brigádě, si ostatní myslí, že ona je její matka. Kdyby pomáhala ve firmě kterou by vlastnila rodina, tak by si tohle přece nemohl nikdo myslet, snad by rozeznali její matku od ní.

papayas
hodnocení

Nenosím vyzívavé oblečení. Necitím se v něm dobře.Dokonce ani jsem nešla se spolužáky na koupaliště protože jsem nechtěla aby mě kluci ze třídy viděli v plavkách. Ale na koupaliště nemam problém chodit.To pak mám na sobé plavky v celku bez výstřihu. nenosím vystřihy a ani holá bricha. nohy taky moc neukazuji. Dříve jsem se snažila naznačit matce že tam nechci dělat ale ona jen hned Až budeš mít hlad tak za mnou nechod ,protože nebudou peníze. Ale mě to ničí tam i jinak. Lidi jsou opravdu nechutní. Řvou, nadavají na mě sprostě a dost se to na mě podepsalo. Neustále mám tiky v oku i klidně 2 až 3 hodiny v kuse ,třesou se mi ruce,neustálé bolehlavy, občas citím něco na srdci ale nechci přehánět to nic nebude Ale nechci to nahlásit protože bych zkazila život sestře. Tak nějak přeživám abych se pak dostala pryč a pak žila normalně. A je mi to jedno jestli to ted ví ti kteří to čtou. Jen chci ukázat jak někteří jedinci musí žít podobně jako já i hůře a ostatní mají normalní život a stěžují si na to že jim rodiče nechcou koupit nejnovější mobil.

omlouvám se za opravdu velké hrubky nejen gramatické ale i obsahové.

lucka*
hodnocení

2x

Ahoj, působí to vše velmi nezvykle, zajímalo by mě, pokud to můžeš alespoň naznačit, co je to za brigádu? Jinak na pány působíš třeba o trochu starší, než jsi, ale přesto mladince, tak to prostě zkoušejí, na tom není nic zvláštního, to se pěkným a vyvinutým holkám holt občas děje :D A zároveň působíš asi dost vyspělě i na své vrstevníky, takže to na Tebe prostě ani nezkošejí, nevěří si na Tebe.. ostatně to je asi důvod, proč mám o pár let staršího přítele i já :D A je mi 16 a jemu 23..

A ještě by mě zajímalo, co myslíš tím,že úspěch byl. .šla jsi s ním na rande?:) Ale s 35 letým to je taky docela dost už podle mě :D

iz*

Myslím, že tím úspěchem mínila, že ten byl nejmladší, ne že s ním někam šla...

lucka*

aha.. to je dobře,tařka se mi ulevilo :D

majsterjoe*
hodnocení

1x

Chlapci tvému věku mají buď jiné priority, nebo nemají odvahu takovou pořádnou holku oslovit.

hodnocení

1x

Úspěch těch starších mužů, kteří po tobě "vyjíždějí" je daný tím, jak dalece budeš ty ne/vstřícná k nim. Pokud tě to obtěžuje, měla bys jim to dát slušně, ale kategoricky najevo. A i když to není obvyklé, pokud se ti líbí nějaký mladý kluk, nestyď se a neboj se mu to dát přiměřeným způsobem najevo. Musíš si jen dát pozor, aby to nepochopil vysloveně jako výzvu a, promiň, netáhl tě rovnou do postele.

Jinak patrně vzhledem k tvým fyzickým dispozicím když budeš jen pasivně čekat, zda se někdo najde, můžeš nakonec uspět, ale také to může trvat dlouho. Ovšem v tvém věku nemáš vůbec kam pospíchat.

doplněno 05.08.17 11:46:

@papayas: To máš tedy fakt "perfektní" matku. Jestli to, co píšeš, je pravda, měla by se stydět*nene*

iz*
hodnocení

0x

"Lepit se na někoho" je něco jiného než zkusit někoho někam pozvat. A proč se to děje? Mám (po další reakci) pocit, že nejspíš proto, že to maminka dovolí.

O jakou práci a prostředí jde? Překvapuje mne, že matka nechává čtrnácti-/patnáctiletou dceru pracovat v prostředí, kde ji někdo může obtěžovat...

papayas
hodnocení

před obchody. je to pruzkum trhu.

cechacek*
hodnocení

0x

Poněvadž je to moda, podívejte se na naše některé vážené politiky, umělce, zbohatlíky a podobnou odrůdu

vykuk*
hodnocení

0x

Pokud ti příroda nadělila hezký vzhled a zatím se o tebe pokouší spíše "důchodci" (v tvých očích) zkus se postupně zahalovat, až ten zájem odpadne. Tady máš inspiraci, která by jistě pomohla. Ale asi se začne otáčet ještě více lidí a tvoje obliba v okolí prudce klesne.

Proč se na mě lepí muži o 35 let starší

Kde ja jsem ty holky uz potkal:-/

Proč se na mě lepí muži o 35 let starší #2
Proč se na mě lepí muži o 35 let starší #3

Fuj, to jsem se lekl! Samej bubák, brrrrr.

papayas
hodnocení

to by bylo dobré jen když budu pracovat v tomhle tak se lidi budou bát :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]