Nejste přihlášen/a.
Já tedy nic extrémního nevidím- myslím, že se moc pozorujete. Mnozí mají opačný problém. Zřejmě máte slabší kostru ,tak máte slabé zápěstí...
já myslím, že je to spíš chlapská ruka
rada,kterou bych za běžných podmínek nenapsal,ale jsme v rubrice zdraví a já se poučil -po internetu Vám nikdo neporadí,jestli ta ruka je v pořádku. navštivte lékaře,ten Vám řekne,co dál...
...
paní iv*** zez*****,asi to není problém...asi? má maminka měla stejný tvar ruky...při roztažených prstech měla ohnutý poslední článek na palci a prostředníček a prsteníček měla u sebe... vyústilo to v operaci. takže se ptám - vy jste lékař? dovolím si ocitovat vás v jiném vláknu -
Nerada bych podcenila Vaše schopnosti, ale kromě "šarlatánů"jsem se ještě nesetkala s nikým, kdo by uměl vyšetřit přes internet...
Můžu být stoprocentně přesvědčena, že popisovaný problém znám, přesto se mohu mýlit. A protože jsme každý jiný, nemusí ani v případě, že bych se "trefila", tazateli pomoci to, co pomohlo mně.
Mohl jste mít pravdu, třeba opravdu nejde o nic vážného. Ale jak to zjistit bez vyšetření?
Podcenit zdravotní problém (nejen se zrakem) by se tazateli nemuselo vyplatit. Já bych si nevzala na svědomí napsat někomu, že o nic nejde, když vím, že tomu tak být nemusí.
Zdroj: poradte.cz/...
takže co? nahlásit to sysovi jako porušení Z 1,podle vašeho mustru?
Tak já se teda přiznám, že mě tohle řešit napadlo. Je to samozřejmě dané geneticky a téměř nic s tím neuděláte. Zápěstí můžete posílit, zesílení (optické) je mizivé. Naštěstí vliv tloušťky zápěstí na kvalitu života se limitně blíží nule.
S tou genetikou to je určitě pravda. I moje matka měla tenká zápěstí, já mám i kotníky. Prostě nemám silné kosti a to může být případ tazatelky. Ale opravdu mi to nikdy v ničem nevadilo. Ani z estetického hlediska ne.
Zdravím, mně se zdá Vaše ruka v pořádku..Hubené krátké prsty nevidím, ani důvod k tomu, aby Vás trápilo hubené zápěstí. Pěkné prsty, pěkné zápěstí..Zkrátka máte pěknou ruku. K čemu Vám bude silnější zápěstí a tlusté a dlouhé prsty? Pokud ruka slouží tak jak má, pak zbytečně hledáte problémy tam kde nejsou..
Taky si obejmu zápěstí a to jsem více než 2x starší,nehty si ale nekoušu,opiluji pilníkem,né moc dlouhé a decentní lak a hned ta ruka vypadá lépe.
Dotazu nějak nerozumím. Na fotce nevidím žádný extrém. Spojit kolem zápěstí palec s malíčem dokážu, nevidím v tom nic mimořádného. Drobné zápěstí bych nenazývala hubené, ale útlé, jemné, křehké na pohled. Pokud si vybavím nějaké reklamy, tak prsteny a náramky bývají předváděny na podobných rukách. Občas si v obchodě či jinde prohlédněte tlusté ženské ruce plné prstenů. Je to vyjádření bohatství, ale pro oko to není to pravé. Také na mnohé běžné činnosti jsou drobné ruce "šikovnější". A je pravděpodobné, že v životě nebudete příliš často házet lopatou, ale spíš vás čeká nějaké to ruční šití a spravování, úprava vlasů, zdobení cukroví, plení...
Navlékněte na prsteníček pěkný prstýnek, nehty nalakujte nenápadným lakem a přestaňte myslet na hlouposti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.