Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extrémně hubené zápěstí

Od: hulahop odpovědí: 24 změna:
Dobrý den, co dělat jak zesílit zápěstí? Je mi 22 a mám ruku jako 5tileté dítě. Palec spojim s malíčkem komem zápěstí. A mam moc hubené a krátké prsty. Jak docílit toho abych přibarala na zápěstí?
Extrémně hubené zápěstí

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Já tedy nic extrémního nevidím- myslím, že se moc pozorujete. Mnozí mají opačný problém. Zřejmě máte slabší kostru ,tak máte slabé zápěstí...

doplněno 04.08.17 17:29:

já myslím, že je to spíš chlapská ruka

mot
s ruzovyma botama a oholenyma nohama? :)
ruka

Jsou i muži s nohama bez ochlupení (prostě mají přirozeně holé nohy, ruce i hruď). Ta ruka opravdu vypadá jako mužská..

Tak jste s mužskou rukou nasadili tazatelce do hlavy další nesmyslný komplex :)

hahanaj*

nakonec ta ruka nemusí mít s nohama nic společného *smich*

ovczaak*
hodnocení

2x

rada,kterou bych za běžných podmínek nenapsal,ale jsme v rubrice zdraví a já se poučil -po internetu Vám nikdo neporadí,jestli ta ruka je v pořádku. navštivte lékaře,ten Vám řekne,co dál...

...

iz*

Hubené zápěstí (asi) není zdravotní problém. (Asi.) ((–:

ovczaak*

paní iv*** zez*****,asi to není problém...asi? má maminka měla stejný tvar ruky...při roztažených prstech měla ohnutý poslední článek na palci a prostředníček a prsteníček měla u sebe... vyústilo to v operaci. takže se ptám - vy jste lékař? dovolím si ocitovat vás v jiném vláknu -

Nerada bych podcenila Vaše schopnosti, ale kromě "šarlatánů"jsem se ještě nesetkala s nikým, kdo by uměl vyšetřit přes internet...

Můžu být stoprocentně přesvědčena, že popisovaný problém znám, přesto se mohu mýlit. A protože jsme každý jiný, nemusí ani v případě, že bych se "trefila", tazateli pomoci to, co pomohlo mně.

Mohl jste mít pravdu, třeba opravdu nejde o nic vážného. Ale jak to zjistit bez vyšetření?

Podcenit zdravotní problém (nejen se zrakem) by se tazateli nemuselo vyplatit. Já bych si nevzala na svědomí napsat někomu, že o nic nejde, když vím, že tomu tak být nemusí.
Zdroj: poradte.cz/...

takže co? nahlásit to sysovi jako porušení Z 1,podle vašeho mustru?

hodnocení

1x

Tak já se teda přiznám, že mě tohle řešit napadlo. Je to samozřejmě dané geneticky a téměř nic s tím neuděláte. Zápěstí můžete posílit, zesílení (optické) je mizivé. Naštěstí vliv tloušťky zápěstí na kvalitu života se limitně blíží nule.

S tou genetikou to je určitě pravda. I moje matka měla tenká zápěstí, já mám i kotníky. Prostě nemám silné kosti a to může být případ tazatelky. Ale opravdu mi to nikdy v ničem nevadilo. Ani z estetického hlediska ne.

liska*

Pokud máte rozměr zápěstí u obou rukou stejný, ruce fungují jak mají, necouráte je po zemi, tak je to v pořádku.

hodnocení

1x

Zdravím, mně se zdá Vaše ruka v pořádku..Hubené krátké prsty nevidím, ani důvod k tomu, aby Vás trápilo hubené zápěstí. Pěkné prsty, pěkné zápěstí..Zkrátka máte pěknou ruku. K čemu Vám bude silnější zápěstí a tlusté a dlouhé prsty? Pokud ruka slouží tak jak má, pak zbytečně hledáte problémy tam kde nejsou..

hodnocení

0x

Hulahop, myslím si, že kdybyste více pečovala o nehty, pak by to byla moc pěkná ruka. ;)

liska*

Takhle si nejčastěji stříhaj nehty kuchaři a číšníci.

hodnocení

0x
Ahoj.
Jsem o dost starší než ty.
Také spojím palec s malíčkem kolem zápěstí.
Hubené prsty jsou hezké.
Ty tvé mně krátké nepřipadají.
Žádnou vadu nikde nevidím.
---
Jo,vlastně vidím.
Měla bys začít více o své ruce pečovat.
Nechej si narůst delší nehty,tím se prsty opticky prodlouží.
Dělej si pravidelně manikůru,včetně hezky nalakovaných nehtů :)
doplněno 04.08.17 17:36: Hahanaj...Máte pravdu,ten úd vypadá na kluka :-D

palickamrdla
hodnocení

0x
Ja občas dělam tohle
Vezmu si pevnéjši tašku. Do ni dám neco tezkeho. A na kazdym prstu tu tašku zvedám. Od palce az po maliček. Ale je dulezity palec.
doplněno 04.08.17 22:07: To ti jen udela zapesti sirsi z te strany kde mas viditelne tepny a to jen o trochu.

hodnocení

0x

Taky si obejmu zápěstí a to jsem více než 2x starší,nehty si ale nekoušu,opiluji pilníkem,né moc dlouhé a decentní lak a hned ta ruka vypadá lépe.

hodnocení

0x

Panebože, mně je skoro sedmdesát a kolem zápěstí mám 15 cm. a to měřím 175 cm, takže nejsem žádný "skrček". Za celý život mne nenapadlo nad tímto bádat. A nikdy mi to v mé existenci nevadilo. A mýlíte se, že pětileté dítě už má tak silnou ruku v zápěstí, jak ji máte Vy.

hodnocení

0x

Dotazu nějak nerozumím. Na fotce nevidím žádný extrém. Spojit kolem zápěstí palec s malíčem dokážu, nevidím v tom nic mimořádného. Drobné zápěstí bych nenazývala hubené, ale útlé, jemné, křehké na pohled. Pokud si vybavím nějaké reklamy, tak prsteny a náramky bývají předváděny na podobných rukách. Občas si v obchodě či jinde prohlédněte tlusté ženské ruce plné prstenů. Je to vyjádření bohatství, ale pro oko to není to pravé. Také na mnohé běžné činnosti jsou drobné ruce "šikovnější". A je pravděpodobné, že v životě nebudete příliš často házet lopatou, ale spíš vás čeká nějaké to ruční šití a spravování, úprava vlasů, zdobení cukroví, plení...

Navlékněte na prsteníček pěkný prstýnek, nehty nalakujte nenápadným lakem a přestaňte myslet na hlouposti.

ogar
hodnocení

0x
Já taky skutečně nevidím naprosto žádnou anomálii, ale chápu, že pokud se člověk na jistou část těla s nevolí zaměří, těžko ho někdo přesvědčí o opaku. Zkuste to naopak brát jako přednost - ušetříte na náramcích z drahých kovů ;) Ostatně, jde-li jen o pocit, právě náramky by váš problém mohly částečně vyřešit, skryjí totiž zápěstí.

ruka
hodnocení

0x

Mě spíše zaráží, že tazatelka na odpovědi vůbec nereaguje *nevi*

Mě to nezaráží.
Další puberťák,který se o prázdninách nudí.
ladinpraha*

Ale kdepak, nemá čas. Ono bojovat s nezvladatelnou touhou po alkoholu, když se ti při tom ještě zasekne sousto v krku, to dá jednomu zabrat. *nevi*

Ono ani udělat nudle pro 6 lidí netrvá chvilku, to pak zápěstí zesílí jedna radst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]