Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příměstskou autobusovou linkou po Praze?

Od: xsan odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, zda je možno využívat pražské příměstské autobusové linky (3..), pro cestování uvnitř Prahy (nástup a výstup v Praze). Např. když ze zastávky Kačerov do zastávky Nemocnice Krč využiju linku 331 - dopravce Arriva City. Platí mi na to pražská tramvajenka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
04.08.17 17:14
hodnocení

3x
Ano.

hodnocení

1x

Dobrý den. Ano, můžete tyto linky na ůzemí Prahy využívat na tramvajenku. Pouze pokud opustíte ůzemí Prahy a vjedete do pásma 1- 5, musíte mít tyto pásma připlacena.

hodnocení

0x

Ostatně tramvajenku můžete vyuřívat i ve vlacích šeských drach v úsecích . ležécéch v Praze.

pohanka*
hodnocení

0x

Ano, ale protože to je třístovka, tak při nástupu na Kačerově nastupujete /řidič pouští pasažéry/ pouze předními dveřmi a ukazujete průkazku, přikládáte ke čtečce. Já třeba ještě hlásím, jedu jenom na Libuš.

Na každém vyvěšeném jízdním řádu máte uvedená u každé zastávky pásma, jaká jsou, někde je jedno, někde je dvojpásmo. Proštudujte to až budete čekat, než autobus přijede, a budete hned v obraze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]