Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Haló tady Impulsovi - z jakého čísla volají?

Od: epro odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,
jsem přihlášený ve hře rádia Impuls Haló tady Impulsovi. Nevíte z jakého telefonního čísla volají?

Pojmenoval bych si tohle číslo Haló tady Impulsovi, abych to nezvoral. :-D

Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Mám úplně nový telefon.Na jeho číslo mi nikdo nevolá.Pak si na něj přihlásím IMPULSOVY,Pokud se telefon ozve,pak mám jistotu,že odpovím,:"halllo,tady Impulsovi.!"Vyplatí se takový telefon pořídit,vždyť vyhraji mnohem víc.

JABRAKA

im

jabraka: hurá,konečně po dvou letech rozumná odpověď *haha*

hodnocení

0x

Bude to skryté telefonní číslo nebo vždy nějaké nové - ne mockrát použité. Pokud by už roky používali stejné už by ho všichni věděli a ztratilo by to smysl.

Takhle jsem volal mámě a ozvalo se "Haló tady Impulsovi", to jsem čuměl, co se děje. Použil jsem z práce stolní telefon, který moje máma neznala. *smich2*

dominikpecka

jakejecislo impulsovi poraďte

vernon
03.08.17 15:34
hodnocení

0x
Švindlíři ;)

Proč švindlíři? Máte důvod, nebo jen tak plácnout?

doplněno 03.08.17 18:04:

vernon, už mi asi svítá, To víte, teplo. Švindlíře myslíte nikoliv radio ale tazatele. Je to tak?

vernon
Čemu konkrétně nerozumíš na mém příspěvku? Ta hra je založena na tom, že volaný neví kdo volá. Uložit si číslo dopředu, kdyby to šlo, je švindl...
doplněno 03.08.17 20:45: Bingo Milane! :-D

Milanecukrari, princip této hry je takový, že v případě příchozího hovoru, z čísla, které není uložené v adresaři, řeknete po přijmutí hovoru "Haló, tady Impulsovi". S větší pravděpodobností bude ale telefonovat někdo jiny, než z rádia a budete mu muset vysvětlot proč se do telefonu hlasíte touto větou. Působí to jako jakasi reklama. Tazatel chce jednoznačně vědět, že mu volají z rádia a stačí si domyslet, že když bude volat někdo jiný, výše uvedeniu hlášku jednoduše neřekne. (Je to jako když vidíte v noci na neosvětlené ulici někoho s heverem, špalkem a klíčem na kola jak klečí u vašeho auta s velkou taškou a punčochou na hlavě. Taky se dá předpokládat, co asi bude dělat...). Nicméně, dnes skoro každý levný telefon umožnuje používat dvě SIM karty, tedy dvě čísla. Nemyslim si, že by pravidla hry zakazovala do hry registrovat telefonní číslo, které nikomu jinému nesdělím a normálně ho nepoužívám. A na telefonu je již z principu poznat, na které číslo je příchozí hovor volaný.

hodnocení

0x

Zdravím.

A jak dlouho jste tam přihlášený?

Já cca osm let.Tipněte si,kolikrát mně volali? *smich*

majsterjoe*

Já to zkusím. Ani jednou.

Majsterjoe,kam na ty vědomosti chodíš? *nevi* *smich*

iz*
hodnocení

0x

To už se pokoušelo zjistit víc lidí. Podle mne volají ze skrytého čísla.

Pokud jste se přihlásil do hry a chcete vyhrát, potom se vším všudy → i s rizikem, že se jako Impulsovi představíte třeba svému nadřízenému... Nebo pořídit "extra" SIMku jenom na soutěže.

Myslím si, že čísla mění. Jinak by se to dávno už provalilo, kór u nás. Ze skrytého pochybuju, to bylo nápadné. Kolik vám volá skrytých čísel, mě moc ne.

iz*

Máte pravdu, střídání různých čísel je pravděpodobnější.

paw*
hodnocení

0x
Poridte si dvousimkovy telefon nebo jiny pristroj a tam si zaregistrujte sim kartu jenom pro tento ucel. Nejakou predplacenku a mate to.

Stejně to není stoprocenntní. Určitě i tuhle simku vyhmátnou reklamní hovory a prodavaši teplé vody.

iz*

To by se mi líbilo. Ráda bych viděla, jak by se prodavači teplé vody tvářili na představení "Haló, tady Impulsovi"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]