Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem přihlášený ve hře rádia Impuls Haló tady Impulsovi. Nevíte z jakého telefonního čísla volají?
Pojmenoval bych si tohle číslo Haló tady Impulsovi, abych to nezvoral.
Díky
Bude to skryté telefonní číslo nebo vždy nějaké nové - ne mockrát použité. Pokud by už roky používali stejné už by ho všichni věděli a ztratilo by to smysl.
Takhle jsem volal mámě a ozvalo se "Haló tady Impulsovi", to jsem čuměl, co se děje. Použil jsem z práce stolní telefon, který moje máma neznala.
Proč švindlíři? Máte důvod, nebo jen tak plácnout?
vernon, už mi asi svítá, To víte, teplo. Švindlíře myslíte nikoliv radio ale tazatele. Je to tak?
Milanecukrari, princip této hry je takový, že v případě příchozího hovoru, z čísla, které není uložené v adresaři, řeknete po přijmutí hovoru "Haló, tady Impulsovi". S větší pravděpodobností bude ale telefonovat někdo jiny, než z rádia a budete mu muset vysvětlot proč se do telefonu hlasíte touto větou. Působí to jako jakasi reklama. Tazatel chce jednoznačně vědět, že mu volají z rádia a stačí si domyslet, že když bude volat někdo jiný, výše uvedeniu hlášku jednoduše neřekne. (Je to jako když vidíte v noci na neosvětlené ulici někoho s heverem, špalkem a klíčem na kola jak klečí u vašeho auta s velkou taškou a punčochou na hlavě. Taky se dá předpokládat, co asi bude dělat...). Nicméně, dnes skoro každý levný telefon umožnuje používat dvě SIM karty, tedy dvě čísla. Nemyslim si, že by pravidla hry zakazovala do hry registrovat telefonní číslo, které nikomu jinému nesdělím a normálně ho nepoužívám. A na telefonu je již z principu poznat, na které číslo je příchozí hovor volaný.
To už se pokoušelo zjistit víc lidí. Podle mne volají ze skrytého čísla.
Pokud jste se přihlásil do hry a chcete vyhrát, potom se vším všudy → i s rizikem, že se jako Impulsovi představíte třeba svému nadřízenému... Nebo pořídit "extra" SIMku jenom na soutěže.
Stejně to není stoprocenntní. Určitě i tuhle simku vyhmátnou reklamní hovory a prodavaši teplé vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.