Dobrý den..chci Vás jen upozornit,že pokud si myslíte,že je to korektní CK a snaží se udržet si klienty,tak bohužel. Letos nás poslali autobusem,který zdaleka nebyl Ok, neuklizený,odpadky plné, nabídka kafe apod.ani náhodou. Nevadí,neřešili jsme.Ale když začalo pršet, začlo přes zadní okno zatékat a to tak, že byly mokre sedačky,měli jsme mokre vlasy,následně to i teklo po podlaze,takže boty,ponožky,taška vc.mokrych dokladů,peněženek,atd. Tak jsme reklamovali a odpověď?Bylo Vám nabídnuto přesazení jinde,nevyužili jste,nazdar. Přesazení nic neresilo, jelikož už jsme měli vše mokré, převlíknout jsme se nemohly, protože řídici zabloudili a spěchali...Tak jsem změnila názor a příště jedu po vlastní ose..ale mrzí mne to...nejde mi o peníze,nebyla to zas až taková suma,ale ten jejich postoj?
Čedok už dávno není nejlepší volba pro výběr dovolené, idkyž tady asi nějak nemohli ovlivnit autobus. Většinou nepatří Čedoku, ale je najímán. A co teď s tím? Znovu podejte reklamaci a zkuste jim dát podrobnou recenzi i na jejich facebook. Dneska je FB důležitou volbou pro výběr dovolené a mnoho lidí se tím řídí.
Nastanou-li okolnosti, jejichž vznik, průběh a příp. následek není závislý na vůli, činnosti a postupu Čedoku (vyšší moc) nebo okolnosti, které jsou na straně zákazníka, na jejichž základě zákazník zcela nebo zčásti nevyužije objednané, zaplacené a Čedokem zabezpečené služby, nevzniká zákazníkovi nárok na vrácení zaplacené ceny nebo na slevu z ceny.
Nabídli vám přesazení - odmítli jste. Co ještě by měl Čedok udělat?
cedok
vyssi moc? ze poslali spinavy bus v spatnem technickem stavu? jak vyresi presazeni na jine misto to,ze cestujete v mokrych vecech v klimatizaci a mate znicene veci? ve svych obchodnich podminkach prezentuji sve busy podstatne jinak...o potrebe pribalit na cestu plastenku tam neni ani slovo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.