Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalomená osmička zub

Od: tomasjanik odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, měsíc jsem odkládal vytržení zubu moudrosti, dnes se mně kompletně odlomil celý zub. Jak si stím ted zubař poradí? Jak vytrhne ten zbytek? Nemá ho za co uchopit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zubař zvládne extrahovat i neprořezané zuby, takže ulomená osmička pro něj opravdu nebude problém.
A pokud žije v naší době, ani nepoznáte, že vám v puse něco dělal.

hodnocení

1x

Ale má! To by ses divil, co šikovný zubař umí. Běž k zubaři, umrtví ti to a ty zbytky vytáhne. Pro zkušeného zubaře to není žádný problém.

hodnocení

1x

Jestli chcete postrašit - manželka měla osmičku šikmo pod sedmičkou - rozřízla se dáseň, rozsekala se osmička a vytahal po kouscích ven - zašilo se a tradá... Za pár dnů mohla i normálně jíst.

hodnocení

1x

Nebojte se. Moje zubařka si s podobným problémem poradila jednoduše - "dozdila" mi zbytek zubu nějakou tvrdnoucí hmotou. Bylo to celé ulomené, jenom na jedné straně nepatrná milimetrová skořápka.

Ale je možné, že se nebude Váš zubař chtít crcat s osmičkou, která je stejně k ničemu. Ani tak se nebojte, umrtví, podebere háčkem a vyloupne. Opravdu to nic není.

meandra*
hodnocení

0x

Jde to rychle. Mně ten zbytek stoličky v dásni zubař rozštípl asi na tři kusy a kořeny nějak vytahal po jednom. Šlo to bez problému a nebolelo to.

hodnocení

0x

Raky tam muže vrazot bodec a vypáčit, ale určitě si poradí

hodnocení

0x

Ať je to jak chce, k zubařim musíte. Nemůžete nechat kořeny v dásni. Podeberou se a budou hnít. Pak už umrtvovací injekce nefunguje. Přestaňte se starat a vymýšlet hororové scénáře, vezměte si čistý kapesník a běžte. Určitě by bylo vhodné, nejprve se objednat!

hodnocení

0x

Ty kořeny musí stejně pryč. Zubař Vám je určitě zrentgenuje a poradí si s tím, nebojte.

figurek*
hodnocení

0x

ale klid. Zákrok, který vás čeká, je nic moc. Máte kliku, protože osmička drží v dásni dost málo. Zubař vezme vercajk a lup, zbytek zubu i s kořenem bude venku.

Taková rozpadlá šestka, to je jiné kafe. Kořeny od šestky se páčí silou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]