Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalomená osmička zub

Od: tomasjanik

Dobrý den, měsíc jsem odkládal vytržení zubu moudrosti, dnes se mně kompletně odlomil celý zub. Jak si stím ted zubař poradí? Jak vytrhne ten zbytek? Nemá ho za co uchopit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zubař zvládne extrahovat i neprořezané zuby, takže ulomená osmička pro něj opravdu nebude problém.
A pokud žije v naší době, ani nepoznáte, že vám v puse něco dělal.

hodnocení

1x

Ale má! To by ses divil, co šikovný zubař umí. Běž k zubaři, umrtví ti to a ty zbytky vytáhne. Pro zkušeného zubaře to není žádný problém.

hodnocení

1x

Jestli chcete postrašit - manželka měla osmičku šikmo pod sedmičkou - rozřízla se dáseň, rozsekala se osmička a vytahal po kouscích ven - zašilo se a tradá... Za pár dnů mohla i normálně jíst.

hodnocení

1x

Nebojte se. Moje zubařka si s podobným problémem poradila jednoduše - "dozdila" mi zbytek zubu nějakou tvrdnoucí hmotou. Bylo to celé ulomené, jenom na jedné straně nepatrná milimetrová skořápka.

Ale je možné, že se nebude Váš zubař chtít crcat s osmičkou, která je stejně k ničemu. Ani tak se nebojte, umrtví, podebere háčkem a vyloupne. Opravdu to nic není.

meandra*
hodnocení

0x

Jde to rychle. Mně ten zbytek stoličky v dásni zubař rozštípl asi na tři kusy a kořeny nějak vytahal po jednom. Šlo to bez problému a nebolelo to.

hodnocení

0x

Raky tam muže vrazot bodec a vypáčit, ale určitě si poradí

hodnocení

0x

Ať je to jak chce, k zubařim musíte. Nemůžete nechat kořeny v dásni. Podeberou se a budou hnít. Pak už umrtvovací injekce nefunguje. Přestaňte se starat a vymýšlet hororové scénáře, vezměte si čistý kapesník a běžte. Určitě by bylo vhodné, nejprve se objednat!

hodnocení

0x

Ty kořeny musí stejně pryč. Zubař Vám je určitě zrentgenuje a poradí si s tím, nebojte.

figurek*
hodnocení

0x

ale klid. Zákrok, který vás čeká, je nic moc. Máte kliku, protože osmička drží v dásni dost málo. Zubař vezme vercajk a lup, zbytek zubu i s kořenem bude venku.

Taková rozpadlá šestka, to je jiné kafe. Kořeny od šestky se páčí silou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]