Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou v Řecku?

Od: jenda* odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer,
chci od Vás získat tipy na dovolenou v Řecku. Kam byste mi doporučili vyrazit a proč? Chceme s přítelkyní pohodu u moře spojenou s výlety v okolí
Poprosím o tipy kromě ostrova Zakynthos, který jsme již 2x navštívili.
Moc Vám děkuji za tipy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Každý ostrov je jinak krásný...jelikož jsem veliká milovnice Řecka mohu doporučit

byla jsem na Krétě opakovaně je nádherná , veliká.. užijete si tam jak hory, památky , krásné nížiny a nádherné koupání.

Santorini taky jsem byla opakovaně je úžasné a jedinečné. Žádný takový ostrov jinde není.

Pelopones je plný památek a historie , taky jsem byla 2x - člověk nestačí všechno projet za jednu dovolenou.

Pokud jste milovníci koupání tak zvolte Lefkádu- ty pláže jsou úžasné. Taky se mi tam moc líbilo.

Rhodos je zase jinak krásný - hodně památek , pěkné koupání... nádherná místa na výlety- vše poměrně blízko.

Jistě si půjčujete auto , tak si ostrovy prohlédnete ... vyberte dobře, jen vím ať vybetere jakýkoliv -budete spokojeni

doplněno 03.08.17 10:22:

přiložím pár fotek

doplněno 03.08.17 10:23:

tyto jsou z Rhodosu

Kam na dovolenou v Řecku?
Kam na dovolenou v Řecku? #2
Kam na dovolenou v Řecku? #3
hahanaj*
03.08.17 10:24

Kréta

Kam na dovolenou v Řecku? #4
Kam na dovolenou v Řecku? #5
hahanaj*
03.08.17 10:28

Santorini

Kam na dovolenou v Řecku? #6
Kam na dovolenou v Řecku? #7
Kam na dovolenou v Řecku? #8
hahanaj*

taky výlet do Athén je fajn...vidět Athény byl můj sen - jela jsem z Peloponesu z Tola

Kam na dovolenou v Řecku? #9
Kam na dovolenou v Řecku? #10
Kam na dovolenou v Řecku? #11

A dost - takhle mě trápit :) Musím ještě šest týdnů vydržet.

kreta

Musím jen souhlasit s Hahanaj. V sobotu jsem se vrátila z dovolené na Krétě, byla jsem tam celkem 3x, jednou i na Rhodosu. A neváhala bych jet na Krétu ihned znovu. Kréta prostě nezklame nikdy !

Přeji báječně prožitou dovolenou v Řecku *slunce*

bambule
hodnocení

0x

Tipy na Zakynthos psát tedy nebudu, i když i tam jsme byli a byl nádherný :) Zatímco Zakynthos byl spíše o výletech do přírody, mohu doporučit třeba Rhodos, který má krásné písčité pláže a zajímavé historické památky. Taky jsme kombinovali odpočinek na krásné pláži a výlety. Z těch nej památek byly pro nás - hlavní město Rhodos a jeho akropole nahoře nad městem a "bílé městečko" Lindos. A při svém pobytu na Rhodu můžete rovnou navštívit i jiný řecký ostrov - Symi! A navštívíte tak rovnou dva :)

floro*
hodnocení

0x

Záleži co hledáte. Klid, prázndé pláže, možnosti výletu, zábavu, lidi, noční večer?

Já byla na Zakyntosu, Thasossu, Kalymnosu.

Kalymnos krásný maličký ostrov, méně lidí krom hlavního města ale i v městech noční život, možnosti projetí ostrova na skůtru, krásné moře.

Zakyntos znáte - mraky lidí

Thasoss - také malý ostrov, projedete ho v autě za den, pěkné moře, v různých městech různé možnosti vyžití. Hlavně ale je to nejsevernější ostrov, takže se mu říká smaragdový ostrov, je nejzelenější ze všech ostrovů.

Kréta - krásná. Památky, lidé, písčité moře, příroda, možnost výletů na vlastní pěst, moc pěkné je to ve vnitrozemí.

nocnisova
hodnocení

0x

Krásný ostrůvek je také Santorini - s plážemi je to tedy horší než třeba u vyhlášeného Rhodu, je jich tu méně, ale zase jsou úplně jiné, jedinečné - jsou pokryté vulkanickým pískem a oblázky (kvůli sopečné historii ostrova). Nádherné jsou ale výlety - především ty lodní. Jinak je Santorini vyhlášené úžasnými západy slunce - ale na těch "nej" místech jako je např. městečko Oia čekejte mraky lidí. Příjemnější variantou je pozorovat západ slunce z moře z loďky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]