Nejste přihlášen/a.
Každý ostrov je jinak krásný...jelikož jsem veliká milovnice Řecka mohu doporučit
byla jsem na Krétě opakovaně je nádherná , veliká.. užijete si tam jak hory, památky , krásné nížiny a nádherné koupání.
Santorini taky jsem byla opakovaně je úžasné a jedinečné. Žádný takový ostrov jinde není.
Pelopones je plný památek a historie , taky jsem byla 2x - člověk nestačí všechno projet za jednu dovolenou.
Pokud jste milovníci koupání tak zvolte Lefkádu- ty pláže jsou úžasné. Taky se mi tam moc líbilo.
Rhodos je zase jinak krásný - hodně památek , pěkné koupání... nádherná místa na výlety- vše poměrně blízko.
Jistě si půjčujete auto , tak si ostrovy prohlédnete ... vyberte dobře, jen vím ať vybetere jakýkoliv -budete spokojeni
přiložím pár fotek
tyto jsou z Rhodosu
Tipy na Zakynthos psát tedy nebudu, i když i tam jsme byli a byl nádherný
Zatímco Zakynthos byl spíše o výletech do přírody, mohu doporučit třeba Rhodos, který má krásné písčité pláže a zajímavé historické památky. Taky jsme kombinovali odpočinek na krásné pláži a výlety. Z těch nej památek byly pro nás - hlavní město Rhodos a jeho akropole nahoře nad městem a "bílé městečko" Lindos. A při svém pobytu na Rhodu můžete rovnou navštívit i jiný řecký ostrov - Symi! A navštívíte tak rovnou dva ![]()
Záleži co hledáte. Klid, prázndé pláže, možnosti výletu, zábavu, lidi, noční večer?
Já byla na Zakyntosu, Thasossu, Kalymnosu.
Kalymnos krásný maličký ostrov, méně lidí krom hlavního města ale i v městech noční život, možnosti projetí ostrova na skůtru, krásné moře.
Zakyntos znáte - mraky lidí
Thasoss - také malý ostrov, projedete ho v autě za den, pěkné moře, v různých městech různé možnosti vyžití. Hlavně ale je to nejsevernější ostrov, takže se mu říká smaragdový ostrov, je nejzelenější ze všech ostrovů.
Kréta - krásná. Památky, lidé, písčité moře, příroda, možnost výletů na vlastní pěst, moc pěkné je to ve vnitrozemí.
Krásný ostrůvek je také Santorini - s plážemi je to tedy horší než třeba u vyhlášeného Rhodu, je jich tu méně, ale zase jsou úplně jiné, jedinečné - jsou pokryté vulkanickým pískem a oblázky (kvůli sopečné historii ostrova). Nádherné jsou ale výlety - především ty lodní. Jinak je Santorini vyhlášené úžasnými západy slunce - ale na těch "nej" místech jako je např. městečko Oia čekejte mraky lidí. Příjemnější variantou je pozorovat západ slunce z moře z loďky ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.