Nejste přihlášen/a.
Každý ostrov je jinak krásný...jelikož jsem veliká milovnice Řecka mohu doporučit
byla jsem na Krétě opakovaně je nádherná , veliká.. užijete si tam jak hory, památky , krásné nížiny a nádherné koupání.
Santorini taky jsem byla opakovaně je úžasné a jedinečné. Žádný takový ostrov jinde není.
Pelopones je plný památek a historie , taky jsem byla 2x - člověk nestačí všechno projet za jednu dovolenou.
Pokud jste milovníci koupání tak zvolte Lefkádu- ty pláže jsou úžasné. Taky se mi tam moc líbilo.
Rhodos je zase jinak krásný - hodně památek , pěkné koupání... nádherná místa na výlety- vše poměrně blízko.
Jistě si půjčujete auto , tak si ostrovy prohlédnete ... vyberte dobře, jen vím ať vybetere jakýkoliv -budete spokojeni
přiložím pár fotek
tyto jsou z Rhodosu
Tipy na Zakynthos psát tedy nebudu, i když i tam jsme byli a byl nádherný Zatímco Zakynthos byl spíše o výletech do přírody, mohu doporučit třeba Rhodos, který má krásné písčité pláže a zajímavé historické památky. Taky jsme kombinovali odpočinek na krásné pláži a výlety. Z těch nej památek byly pro nás - hlavní město Rhodos a jeho akropole nahoře nad městem a "bílé městečko" Lindos. A při svém pobytu na Rhodu můžete rovnou navštívit i jiný řecký ostrov - Symi! A navštívíte tak rovnou dva
Záleži co hledáte. Klid, prázndé pláže, možnosti výletu, zábavu, lidi, noční večer?
Já byla na Zakyntosu, Thasossu, Kalymnosu.
Kalymnos krásný maličký ostrov, méně lidí krom hlavního města ale i v městech noční život, možnosti projetí ostrova na skůtru, krásné moře.
Zakyntos znáte - mraky lidí
Thasoss - také malý ostrov, projedete ho v autě za den, pěkné moře, v různých městech různé možnosti vyžití. Hlavně ale je to nejsevernější ostrov, takže se mu říká smaragdový ostrov, je nejzelenější ze všech ostrovů.
Kréta - krásná. Památky, lidé, písčité moře, příroda, možnost výletů na vlastní pěst, moc pěkné je to ve vnitrozemí.
Krásný ostrůvek je také Santorini - s plážemi je to tedy horší než třeba u vyhlášeného Rhodu, je jich tu méně, ale zase jsou úplně jiné, jedinečné - jsou pokryté vulkanickým pískem a oblázky (kvůli sopečné historii ostrova). Nádherné jsou ale výlety - především ty lodní. Jinak je Santorini vyhlášené úžasnými západy slunce - ale na těch "nej" místech jako je např. městečko Oia čekejte mraky lidí. Příjemnější variantou je pozorovat západ slunce z moře z loďky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.