Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se co nejrychleji opálit

Od: ivan* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

řekl bych, že bude tenhle opravdu teplý týden posledním v roce a já bych se potřeboval co nejrychleji opálit - avšak díky práci apod. má na to jenom minimum hodin ( třeba 10 ) a chtěl bych toho využít protože ruce a nohy od kolen dolů mám nádherně opálené, ale zbytek mám jako sníh - ani známka slunečního svitu - takže tedy jak se co opravdu nejrychleji opálit?

Někdo mi doporučil olivový olej, který mu poradili domorodci někde v africe.

Abych někomu ušetřil čas tak ani nepište něco o pojmu rakovina kůže nebo tak. Všichni straší ale přitom to je akorát lobbi na opalovací krémy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

1x

já strávil poslední tři dny na opravě,přesněji shodit a komplet postavit znovu,střechy. vypadám jako příslušník jisté menšiny...zkuste to denně kolem poledne tři hoďky...*smich*

iv®
hodnocení

1x
Mě nejlépe pomáhá slaná voda. ..do rozprasovace dejte slanou vodu a strikejte kdykoli uschnete...po opalování samozřejmě sprchu...budete mít krásné opaleni jako od moře

hodnocení

0x
Zdravim. Ja se vzdy nejrychleji opalil na vode. Pekne lehátko a na nem se otáčet. Popřípadě se kropit vodou na dece.

jenda2*
hodnocení

0x

Samoopalovacím krémem.

hodnocení

0x

Ještě je tu možnost horským sluníčkem, někde se dá i vypůjčit, nebo do solárka.

hodnocení

0x

Co nejrychleji? tak nejprve si doma vlézt do teplé vany a udělat si peeling celého těla - tím nebudete opalovat starou kůži, která hned sleze. Pak začít jíst betakaroten a mrkev. Na opalování koupit kvalitní opalovací olej s faktorem min 15 (na rychlé opálení je lepší než krém), případně urychlovač opálení ( Piz Buin , Garnier, Nivea - dělá to víc firem). No a pak se jít opalovat, ideální na vodu na matraci či alespoň někam k vodě. Jinak je lepší na sluníčko vylézt až po 15. hodině, přes poledne se leda tak spálíte.

hnipirdo*
hodnocení

0x

Za mých mladých let se používala nafta, rozetřená po těle, ale to, že by někdo měl rakovinu kůže, nic nevím.

hodnocení

0x

Jj. nafta funguje. Ješťě se doporučuje pojídat karoten. Nejvïc ale hraje roli typ kůže z hlediska opallvání. Někdo se hned zčervená a neopálí se, někdo se zas opaluje jedna báseň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]