Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
řekl bych, že bude tenhle opravdu teplý týden posledním v roce a já bych se potřeboval co nejrychleji opálit - avšak díky práci apod. má na to jenom minimum hodin ( třeba 10 ) a chtěl bych toho využít protože ruce a nohy od kolen dolů mám nádherně opálené, ale zbytek mám jako sníh - ani známka slunečního svitu - takže tedy jak se co opravdu nejrychleji opálit?
Někdo mi doporučil olivový olej, který mu poradili domorodci někde v africe.
Abych někomu ušetřil čas tak ani nepište něco o pojmu rakovina kůže nebo tak. Všichni straší ale přitom to je akorát lobbi na opalovací krémy.
Co nejrychleji? tak nejprve si doma vlézt do teplé vany a udělat si peeling celého těla - tím nebudete opalovat starou kůži, která hned sleze. Pak začít jíst betakaroten a mrkev. Na opalování koupit kvalitní opalovací olej s faktorem min 15 (na rychlé opálení je lepší než krém), případně urychlovač opálení ( Piz Buin , Garnier, Nivea - dělá to víc firem). No a pak se jít opalovat, ideální na vodu na matraci či alespoň někam k vodě. Jinak je lepší na sluníčko vylézt až po 15. hodině, přes poledne se leda tak spálíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.