Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Již 10 dní mám zakoupený zájezd. A potřeboval bych si udělat pojištění pro případ storna, odjíždím za 3 dny. Pojiští mě někdo?
Četl jsem u nějaké pojišťovny toto:
Připojištění storno cesty lze sjednat nejpozději 3 pracovní dny po úhradě zálohy nebo celé částky za cestovní službu. Limit pojistného krytí je stanoven na 25.000 Kč/ osoba. Spoluúčast je 20 %.
Pro Vás jsou důležité podmínky "Vaší" CK → to, co máte sjednáno ve smlouvě a to, co stojí v jejích všeobecných podmínkách (ty jste měl obdržet spolu se smlouvou, případně by měly být na webu CK.
Pokud vím nabízejí CK pojištění pro případ storna při koupi zájezdu, při platbě zálohy nebo celé ceny. Také si myslím, že tři dny před odjezdem už je pozdě... (ale do těch podmínek a smlouvy se přesto podívejte!)
@Pckop, já vím → reagovala jsem spíše na to, že tazatel četl u "nějaké cestovky". Pokud číst u cestovky, pak nelépe u té, s kterou zamýšlí cestovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.