Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex 20ti lety kluk s 16ti letou divkou

Od: davidos odpovědí: 18 změna:
Zdravim mam otazku, kdyz se napriklad 20ti lety kluk vyspi nezavazne s 16ti letou holkou, coz je podle zakona legalni, ale stalo by se ze by si holka po sexu rekla ze klukovi zavari a vymyslela si zneuziti. Jak by policie jednala? Myslim ze je jedno jestli je stejne stara nebo o par let mladsi. Vymyslet si to muze kazda. Tak jak je toto osetrene?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

4x

Musím se přiznat, že tahle otázka mne pobavila jako už dlouho nic jiného. Je na ní krásně vidět, jak doba "pokročila" a nemyslím si, že zrovna tím ideálním směrem...
Jsem už starší ročník, to přiznávám, ale nevzpomínám si, že bysme tohle někdy v mládí řešili. Když to bylo "k tomu", tak to prostě bylo k tomu a když to šlo hodně špatně, tak pak někteří z nás řešili tzv. počítání (starší ročníky budou vědět, o co šlo, mladším se to bude těžko vysvětlovat). Do ukončení školy (učňáku) nějaké využití neřešil vůbec nikdo, pak už občas někdo ano, protože už se tenkrát taky vyskytovaly slečny, které si kluka úmyslně "podržely", aby byly v jiném stavu a dostaly se tak do "chomoutu" (přivést holku do jiného stavu ale tenkrát znamenalo si ji vzít, být svobodná matka byla pro tu holku ostuda a pro toho kluka to byla vizitka, že je to hajzlík, co holce "udělá problém" a pak ji v tom nechá vykoupat).
Fakt ze svého tehdějšího okolí nevím o jediném případu, že by holka (v uvedeném věku) kluka zkoušela vydírat - za prvé by z toho měla ostudu a za druhé ono vlastně nebylo čím (na rozdíl ode dneška - styl "zaplatíš a já budu mlčet"). Vydírání údajným znásilněním (a to i zcela vymyšleným) se sice občas objevovalo, ale až u děvčat starších a asi nejčastěji to bylo "stopařka - řidič" (zvlášť pokud tím řidičem byl už starší pán, nejlépe ženatý). Moc jich si to ale netrouflo, protože policie (tehdy VB) se pak začalo při vyšetřování hrabat v životě těch dotyčných děvčat a pokud objevili, že má už nějaký "škraloup" (příživnictví, prostituce atd.), tak to byl problém spíše pro tu dotyčnou. Dnes těm holkám nic nehrozí a to ani když se prokáže, že si to celé vymyslela (křivé obvinění se téměř nestíhá) a protože se to vyšetřování většinou na veřejnosti neutají, dotyčného muže ( i když nic neudělal) to stejně poznamená na celý další život (vždycky už to bude "ten, co znásilnil holku").
Co k tomu dodat - platí to samé, co se říká o řidičích (jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále) - vždycky je to prostě riziko, kterému i při sebevětší snaze zabránit nelze (tedy pokud člověk nechce držet celibát).

křivé obvinění se téměř nestíhá

To byste koukal, jak by se stíhalo, stát se to někomu, na kom mi záleží *hi*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nahlásit policii skutečné zneužití nebo znásilnění si každá žena rozmyslí 2x a nahlásit to vymyšlené by si měla rozmyslet 3x. Policie by to musela řešit a Vy byste byl předvolán k podání vysvětlení. Potom by to dál posuzoval soud (když by to policie neodložila) a podle jeho výsledku (a důkazů) dostanete trest buď Vy nebo ta slečna (když se to ukáže jako vymyšlené). Otázkou je. proč by to ta slečna dělala, resp. zda by to měla být např. pomsta nebo vydírání. Doufejte, že takovou slečnu nepotkáte. Zdravím!

doplněno 31.07.17 06:46:

Uvidíme, zda tazatel hledá spíše odpověď na právní stránku věci nebo jen morální ponaučení do života.

davidos
hodnocení

Ono jde o to ze v 16ti to s nima jeste triska a tak clovek nevi co cekat, kor kdyz vam napise ze ma chut si zahrat na tvrdsi role.
doplněno 31.07.17 09:47: Jde mi spise o tu pravni stranku... Moralni ponauceni mi moc nepomuze :)

Právní stránka viz tr. z. § 185

(1) Kdo jiného násilím nebo pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy donutí k pohlavnímu styku, nebo kdo k takovému činu zneužije jeho bezbrannosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až pět let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) souloží nebo jiným pohlavním stykem provedeným způsobem srovnatelným se souloží,

Takže ani nemusí mít potrhané kalhotky nebo někde modřinu - a jestli se případně "v šoku" osprchuje, je to vyloženě tvrzení proti tvrzení. Z výpovědi obviněného ze znásilnění - "Když jsem ji poznal, seděla na baru, byla namalovaná a pila. K výslechu přišla s copánky a s medvídkem v náručí."

hodnocení

3x

Být Tebou, počkala bych si, až tam nebude jen tělesný chtíč, upuštění páry, ale až přibude i nějaké duševní splynutí. Až přijde láska, jestli víš, co to je.

Pokud si jen tak nezávazně zaskotačíš, je možné i to, že dívka si bude myslet, že tě získá jako svého chlapce a zavaří Ti, jak sám píšeš.

To nikdy nevíš. Bud si pomoz sám, nebo si našetři na nějaký klub. Začít s dívkou bych radila opravdu až tehdy, až k nějaké budeš chovat nějaký cit. Kvůli Tobě podobným ftákům je to samá osamělá matka, děti bez otců, matky samoživitelky, chlapi když, tak jen přátelé. A když je to přestane bavit, frnknou. A budou nezávazně hledat další.

Představ si, že kdysi byly doby /jsem pamětníkem/, kdy byly běžné RODINY. Táta, máma a děti. To už je dneska pomalu instituce na vymření. Protože je čím dál tím víc lidí, jako jsi Ty, kteří se chtějí jen tak nezávazně vyspat. Ty jeden kujóne! *bzum* Jaga.

hodnocení

3x

V každém případě, pokud slečně nevěříte, buďte opatrný a raději si schovávejte písemnou dokumentaci, která mezi vámi probíhá. Abyste ji v případě potřeby mohl třeba použít. Z které je patrné, že slečna stála o to mít s Vámi techtle - mechtle dobrovolně. Do hlavy druhému člověku nikdo nevidí.

Takže:

Pardon, slečno, než se spolu vyspíme, tady mi to podepište... *smich*

... a slečna následně vypoví, že podepsala pod pohrůžkou násilí :-D

davidos
hodnocení

No a presne proto se mi zda ze ty zakony proste rikaji ze za kazdou cenu je to fuk jestli to byl sex z lasky, jednorazovka nebo nedobrovolny sex. Vzdycky to bude nedobrovolny kdyz dotycny chce

Vzdycky to bude nedobrovolny kdyz dotycny chce
Holt si musíte vybrat toho pravého "dotyčného".

iz*
hodnocení

2x

Máte-li o dívkách takové názory, bylo by možná lepší pro "nezávazný sex" zvolit profesionálky.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Ošetřené je to tak, že policie to musí důkladně prošetřit. Roli hraje každičký detail a určitě by byl zohledněn i věk, tedy nezletilost. Pokud je např. dívka pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky a ty ji ukecáš, tak se jedná o znásilnění, protože jsi využil její sníženou rozpoznávací schopnost.

danys*
Ladinpraha: pokud ji ukeca a ona bude souhlasit, i když bude opilá, nejedna se o znásilnění! ;)
davidos
hodnocení

Jedna, tak pravi zakon

euphoria
hodnocení

0x
Pokud si s ní ó tomhle píšeš a předpokládám, že se psaním i na tom domlouváte vzájemně, pak máš důkaz v ruce, nebála bych se toho. Sice bys měl tahanice, ale vše by se vysvětlilo, a ona to může zastavit, respektive její rodiče, když uvidí, jak to je doopravdy, tak se tahanice ani konat nemusi. A holka by pak možná mohla aspoň dostat výprask za to, jakou dělá ostudu a co dělá se staršími muži.

a co dělá se staršími muži

S kým že to? Tazatel píše o dvacetiletém mládenci - čtyřletý věkový rozdíl je cellkem běžný. Nebo se pletu?

euphoria
Pokud vím, tak 20 letý mladík je MUŽ. Je to váš názor, můj názor je ten, že kdyby má dcera měla 16, nebyla bych zrovna nadšená z toho, že si chce jen zašpásovat ( jak chápu z autorova psaní ) s 20 letým mladíkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]