Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé následky

Od: davca* odpovědí: 5 změna:

Zdravím před pár dny mně konečně od kooperativz došel email že započaly řešit trvalé následky co mně vznikly dopravní nehodou co jsem mi stala před rokem měl jsem obě nohy zlomené obě tříštivou frakturou plus jedna otevřená, ptám se ovšem na jednu věc jak dlouho budu čekat na tyhle peníze vím že v případě dopravní nehody a jejich následku je lhuta na řešení škod 30 dnu, ovšem jsem slůyšel že to muže být i pul roku jsem ted opravdu zmatený navíc nutně potřebuju peníze pač kvuli urazu stále nemohu pracovat a nikdo mně podporu nedá pač se mi to stalo v 17 taky kolik to tak muže být někdo říká zase ranec někdo zase abych nebyl zklamané potřebuju prostě řádnou a nezaujatou odpověd děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

0x

Pokud je šetření trvalých následku u konce, pojišťovna by měla reagovat hned, pokud tomu tak není, je možné požádat o zálohu na pojistném plnění.

doplněno 28.07.17 22:38:

Ano, záloha je i na trvalé následky, jen je nutné podat písemnou žádost.

doplněno 28.07.17 22:42:

Ať to podepisoval třeba profesor Pavko, důležté je šetření pojišťovny a jak vidno, je to teprve v počátcích, ale nic nemění na tom, že můžeš požádat o tu zálohu.

davca*
hodnocení

právě teprve začalo asi dva dny zpět jsem obdržel e mail , a ta záloha je to i na trvalé následky? bolestné jsem už dostal dokonce za pouhých 12 dní

doplněno 28.07.17 22:38:

sice jsem začátkem tohoto měsíce vše odeslal na pojištovnu(lekářské zprávy plus žádost o trvalé následky, zatím pro mně jedinná utěcha je že to podepsaly největší kapacity nemocnice a papír mně vypisoval sám profesor Plánka

davca*
hodnocení

no a ještě musím dodat že vše je hrazeno z povinného ručení chlapa co mně srazil

davca*
hodnocení

a je nějaký formulář na tu zálohu? to by byla totiž má spása

ohneta*
No a co se poptat přímo na té pojišťovně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]