Nejste přihlášen/a.
Soused platí měsiční poplatek ve výši 79 Kč trvalým příkazem, firma Skylink dopisem požaduje pouze platbu formou SIPO, jaký může být problém pro příjemce platby trvalým příkazem proti platbě SIPO.
To je jeden ze specíálních výmyslů Skylinku, mimochodem naprosto neopodstatněný. Ovšem další specialita Skylinku vyžaduje asi pro její pochopení speciální operaci mozku. Skylink totiž, když platíte ročně a ne měsíčně, požaduje ne 12x měsíční platbu, popř. méně, jak je obvyklé a běžné, ale značně více než je 12 měsíčních plateb. Když jsem se proti tomu ohradil a zeptal se na důvod, nevěřil jsem vlastním uším. Firma si tím kompenzuje případné neplacení některými zákazníky a kryje náklady na vymáhání peněz z takových zákazníků. Po tomto sdělení jsem je poslal do ... (řiti) a skončil jsem s nimi hned a jednou provždy.
@jirka20: SIPO nelze platit trvalým příkazem, SIPO jde přes inkasní příkaz, který vy pouze povolujete a můžete omezit jeho maximální výši.
@zajimave: Měsíčně trvalým příkazem Skylink nepřipouští. Jedině inkasem, a to zase nepřipustím já, nepustím si tyhle ... bez náhubku k účtu
Pokud se platí dopředu tak je to opravdu zvláštní, že upřednostnují měsíční platby. Zajímal by mě jejich důvod.
Každopádně jsou to jejich podmínky a máš přece možnost platit měsíčně když je to levnější, nebo snad z roční platby dopředu pro tebe plynou nějaké výhody? Snad jen že máš na rok klid, ale zadat trvalý příkaz snad není problém?
Majú to pre seba dobre premyslené.Ak zaplatíte na rok alebo dva dopredu,tak vám úž nemôžu počas tej doby dvihnúť cenu servisného poplatku.Preto je cena aj vyššia ako by ste platili mesačne.Kompenzuje sa výpadok pri zvýšení ceny poplatku.Ak dáte v banke trvalý príkaz na platbu,tak by ste platili stále rovnako a pri zvýšení by mali z toho chaos.V prípade SIPA vám nabehne zvýšená cena hneď a bude aj zaplatená hneď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.