Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka - jak získat?

Od: xxjenik odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Rádi bycho získali hypotéka ve výši 1 100 000 na barák.

Jsme dva

já 20 let, čerstvě po marturitě bez práce zatím , je na brigádě kde zůstanu do konce léta vzhledem k statutu studenta - vydělávám si kolem 18 tisíc

Přítelkně smlouva na dobu určitou 1 rok, dostává vždy na dobu určitou 1 rok, plat čistého cca 14 tisic

V hypotéce by mohl figurovat i můj táta 56 let , dostatečný plat, vlastní barák (třeba na ručení)

A te´dď bych rád zeptal jestli mi nějaká banka, cokol může tu hypotéka nabídnout, poskládat s těchto možností aby nám půjčily. Splatnost ideálně až 25 let.

Prosím nechte si blbé komentáře, ale k věci. Děkuji za pomoc .)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

1x

S těmito informacemi zajdí do banky, která poskytuje hypotéky. Tady ti nikdo přesně neřekne, jaké jsou podmínky k získání hypotéky.

sebod*
hodnocení

0x

Tobě nepůjčí i když jsi na brigádě. Přítelkyně - 14.000 je málo, navíc banka nerada půjčuje takto mladým lidem. Otci by asi půjčili, ale ne na 25 let.

paw*
Myslim si, ze banka v pohode pujci. Rucit se bude tatovym barakem.
Jedunou spravnou odpoved da banka. Takze sup do ni. Nicmene bez jiste prace a platu bych nesel do toho zastavit barak rodicu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]