Nejste přihlášen/a.
Dobry den ,budu se stěhovat z města A do města B (cirka 200km)
v praci my konči tedka smlouva 31.7.2017 kterou jsem delal ve meste A , ve meste B jsem si uz zajednal přes agenturu Zatim brigadu kterou bych mel delat v jedne firme od (+-)1.8.2017
mel bych to hlasit na uřadu práce? (jestli to ma cenu se tam registrovat : / )
co se tyka toho stěhovani :
mam zatim v planu byt v jinem meste B zhruba 1 rok "(jakoby na zkoušku )" uz tam mam zarizeny byt a tak dale ...
jedna se mi o to jestli se vyplati prepis penzijni pojištěni ,Stavebni sporeni , a podobne veci...- (ktere nektere platim jednou ročne) ,jakym zpusobem toto funguje v dnesni době? (co se tyka stěhováni)
Omlouvam se za některe chyby a hlavně za diakritiku pišuto na rychlo...
nechci tu řesit chyby ale informaci predem moc dekuji za Pochopeni a zaurcite Odpovědi preju krasny pěkny den.
Co míníte slovem "brigáda" → jde o pracovní smlouvu nebo o dohodu? Zaměstnání se ÚP nehlásí, ale pokud byste pracoval na DPP s odměnou do 10.000 Kč, měl byste si "ohlídat" zdravotní pojištění (přihlásit se u zdravotní pojišťovny a sám si je hradit, letos jde o 1.485 Kč měsíčně).
Změnu trvalého pobytu byste měl sdělit všem, s nimiž máte uzavřeny nějaké smlouvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.