Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stavím si domek svépomocí...chci požádat změnu stavby před dokončením...
Změny jsou: Místo nebytné půdy - bude půda obytna. Místo venkovního schodiště na půdu-bude vnitřní schodiště. A ještě jedna malá změna.
Nový projektant mi řekl, že musím dělat nové plánky...že to nový stavební zákon neužnuje..6e už nestačí něco nakreslit na papír a zajít a zažádat na stavebním urade..Je to tak?
Opravdu už toto nestačí? plánky mě budou od něj stat cca 30 000Kč..
Děkuji za info Pavel
Proč se nezajdete zeptat přímo na stavební úřad jak to je s touto drobnou úpravou v projektu? Požádejte o změnu projektu přímo dle Vámi navržených úprav už dodatečně namalovaných ve vašem projektu.Za to zeptání nic nedáte.Jasně že předložíte schválený projekt a k tomu ten s úpravou.
Ta neobytná půda možná bude trochu problém s předěláním na obytnou ohledně požárních předpisů.Ale schodiště jestli venkovní nebo vnitřní? Taky asi musí splnit nějaké podrobnosti,ale za toto dávat 30 000 ,-Kč projektantovi? Nebo to udělejte podle původního projektu a potom upravte dle svého.Jsem si takhle upravil upravil obecní byt 2+kk na 2+1 a nic jsem dle zákona neporušil a bylo to po kontrole obecního úřadu schváleno a zkolaudováno.A pořád platím jako zastara a ne za ,,lepší,, byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.