Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoplatek - UzP

Od: hana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

přišlo mi upozorněníod UZP na nedoplatek, který je evidován na mém osobním účtě srážkové daně /daň.povinnost za r.2016/. Nevím, o co se jedná. Domnívám se, že veškeré závazky, týkající se doby mého podnikání, mám vyrovnány. Podnikání jsem ukončila k 30.11.2016. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

Tak jim napište a žádejte vysvětlení o co se jedná.Vy se domníváte že máte všechno zaplacené a oni zase že dlužíte.Tak ať Vám dluh doloží a prokáží .Tady taky nikdo neví za co a kolik dlužíte.

jirka20
hodnocení

0x
Snad jste je informovala o ukončení živnosti...databáze by měly být propojené,ale...
A kde teď pracujete jste nahlásila?

iz*
hodnocení

0x

Tuto otázku vyřešíte opravdu jenom s tím, kdo Vám upozornění na nedoplatek zaslal. Tady nemáme k dispozici žádné informace o Vašem podnikání, o výši daně, kterou jste měla uhradit, ani o skutečně odvedené dani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]