Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnaní destinací Egypt a Tunis

Od: kulik* odpovědí: 4 změna:
Je to dilema, rozhodnout se co je lepší. Oba světy jsou arabské,ale nějaký rozdíl by být přece mohl.Jídlo,moře-pláž,čistota a vybavenost hotelových resortů? Kam by Vás to více lákalo s all inclusive za podobné peníze Egypt nebo Tunis?
doplněno 23.07.17 11:36: Prestižnejší exotika mezi těmito dvěmi variantami?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Byly jsme v obou destinacich nekolikrat,mohu porovnat - za nas-Egypt,uz take kvuli Rudemu mori-nadhera,to snorchlovani nema chybu.

kulik*
hodnocení

Teď s cenami na léto vede Tunis oproti Egyptu je asi o 2-3tis.Kč.drážší průměrně. Asi kvůli příjemnějšímu a snesitelnějšímu klimatu než velký hic v Egyptě.

hodnocení

0x

V obou státech jsem byla mnohokrát, ale upřednostňuji rozhodně Egypt. Lepší služby. Tunis má sice krásné pláže, ale na většině z nich jsou řasy a Tunisané jsou bordeláři, večere je shrabou hromadu nechají na pláži a voda to zase vezme zpět.

m123*
hodnocení

0x

Za mě Tunis. Moje střeva ho zvládají líp než Egypt :-D .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]