Nejste přihlášen/a.
Ahoj,autobusáci v čsad,jaké to tam je tedka?myslím plat,pracovní doba,volno,atd...Mám možnost tam jít,ale nevím nevím .Děkuji za všechny názory.
Podmínky se můžou lišit; za BusLine – odjeté běžných 180 hodin + asi 50 načuměných po nádražích, někdy na konečné kdesi za lesem. Nejdelší směnu jsem měl od 4 do 19,30 hod, nejkratší od 12,30 do 20,45. Pak vytřít autobus, udělat peníze. Jestli jsi mladej, večery žádné, hospoda taky ne, jen o veekend (ob jeden v práci). Za pozitivum patří fyzická nenáročnost a pokud neodporuju šéfovi – pohoda.
aha,jinak turnusová je lepší,že?jinak řikali,že ce čekačky neplatí,jakto?to mysleli natu dělenou?no a plat prý 17 až 25 čístého,ale musíš makat v sobotu .já jezdím v Mhd,víš...
Co je to skutečná ČSAD?
Tohle jsou nástupci po transformaci(privatizaci). To je to samé, jako napsat, že neexistuje Český pojišťovna, Škoda, ČEPRO, ČEZ atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.