Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dost problém s křupáním kloubů.
Je mi patnáct a již dva roky trpím na téměř neustálé křupání kloubů. Jak v rameni, tak v kolenech či kotnících. Nejvíce v kotnících. Dosti to vadí, rpotože se mi třeba děti smějí a přijde mi trapné, že u každého kroku lupnou. Nejvíce při jízdě na kole, chození do schodů a vysoké podpadky jsou kvůli tomuto zakázané území. Byla jsem s tím u doktora již dvakrát a ten tvrdí, že to je v dospívání normální a nabídl mi pouze prášky na bolest. Mne ale velmi vadí hlavně ten výrazný zvuk, který mě trápí dennodeně. Nemáte nějakou radu... Třeba nějaký domácký trik, aby to přestalo? Vím, že asi žádám hloupost, ale moc by mi ulehčilo život, kdyby ten zvuk přestal. Děkuji.
To neřeš, jen se tomu zasměj a nedělej z toho hendikep. Někomu kručí v žaludku, jinému šplouchá ve střevech, dalšímu vadí, že každý pozná, že je v rozpacích. protože zčervená... To jsou drobnosti, se kterými se naučíš žít. Moje dcera je taky "křupací", dnes jí je 35 let a přežila to. Záleží na Tvém přístupu ke křupání, jestli to vezmeš s humorem, vezmou to tak i ostatní, protože to opravdu není nic důležitého - pro nikoho - kromě Tebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.