Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se vas zeptat, přes e-shop jsem koupil přímočarou pilku a nejsem s ní spokojen, řezal jsem s ní pouze jednou,pak jsem ji vyčistil a teď bych ji chtěl v zákonné 14 denní lhůtě vrátit,dají mi peníze zpět když v podmínkách píšou že nesmí být použita.Poznat to na ní není,dik
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mot
2x
vratit muzete,ale obchodnik vam muze nauctovat castku potrebnou k opetovnemu uvedeni do provozu- napr vycisteni v servisu, vymena listu pilky za novy atd...
majsterjoe*
Jedině @mot má pravdu. Můžete se pokusit vrátit použitou věc, ale prodejce vám může naúčtovat poplatky pro uvedení do původního stavu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]