Nejste přihlášen/a.
Mám takový dotaz, je vhodné přinést holce 1 růži na 4 rande? Nebo je na to příliž brzo? A jakou barvu zvolit?
Už jsme se vedli za ruku a líbali...
A ještě poslední dotaz, jak tu růži předat. Co ji říci?
Popravdě, nikdy jsem holce žádnou kytku, když nebyl důvod nepřinesl. Maximálně tak třeba k narozeninám.
Ale na téhle holce mně záleží, tak to nechci nějak pokazit. Je nám 17a 23.
A nebude pak blbé, když na 5 rane příjdu bez ničeho? Aby si na to nezvykla... a nečekala, že i na 5 ji něco přinesu. A není to moc nepraktické, aby jí ta růže nepřekážela.
Na procházce přírodou bude růže docela určitě překážet. A hlavně bude vadnout. Pak se budete oba rozpačitě dívat na ne zcela svěží kytku, která za nic nemůže.
Před procházkou do přírody bych nepořizovala jako pozornost květinu, ale raději třeba malou čokoládku. Nějaké luční kvítí najdete cestou, utrhnete a vetknete děvčeti do vlasů. Velkou růži si "schovejte" na rande někde v kavárně.
Gesto je to pěkné, ale pokud jdete někam na procházku naprosto nepraktické. Růži bych nechala na další rande a na toto být Vámi vzala nějakou drobnost co se dá cestou sníst - jsou různé mini bonboniéry po 3 či 5 ks nebo dát do tašky. Jinak, barvu bych volila červenou nebo můžete kouknout na květomluvu a vybrat podle toho co má která barva za význam... každopádně já nikdy barvu neřešila, potěší mě každá kytka či drobnost.
Možná by byl dotaz lépe pochopen, kdyby za 1 a 4 /řadové číslovky/ tazatel napsal tečku. Větu bez teček můžeme přečíst ...mohu přinést holce jednu růži na čtyři rande. Viz již jedna odpověď - pokrájená růže na 4 díly
Tedy... přinést holce 1. /první/ růži na 4. /čtvrté/ rande?
Nebo...přinést holce 1 /jednu/ růži na 4. /čtvrté/ rande?
Jinak se také přimlouvám, že růži sebou do přírody ani ne. V tomhle teple brzy odejde /ťap, ťap/, pokud tam bude nějaký trn možnost zranění a co potom se spící pannou v lese, kdo se s ní má tahat?
Takže květinku kupte až půjdete z procházky okolo nějakého květinářství.
Mě osobně by růže vadila /ten dlouhý stonek/, kdo má na ni dávat celou procházku pozor. Bude rozptylovat pozornost.
Ahoj,
myslím, že kytka pro ženu je vhodná kdykoli a pokud k tomu není žádný důvod tak tím spíš jí potěší.
Barvu klidně klasiku červenou, pokud třeba nemá ráda jinou barvu...?
Jak růži předat... prostě jí poděj růži a jestli se zeptá za co, tak jí řekni, že jen tak, pro potěšení.
Že na další rande příjdeš bez ničeho vůbec neřeš, pokud Tě má taky ráda, tak jí jde o Tebe a ne o dárky... Ty bude brát jako pozornost a budeš mít za to plusový body, ale každej dej jí dávat kytku taky neni dobrý (hlavně později, aby si právě nezvykla, takhle ze začátku je to myslim v pohodě).
A kam na to rande jdete, že máš obavy, aby jí růže nepřekážela?
Děkuji. Jdeme na procházku do přírody, takže se s ní bude muset celou dobu tahat. Nebo jí mám třeba nabídnout, že jí tu růži vezmu?
Zdravím. Váš nápad s růží je moc pěkný. Kupte pouze jeden samotný, ale krásný neovadlý květ (myslím bez přízdoby- to už je sváteční), na barvě tak moc nezáleží - růžová, oranžová, vícebarevná (rudá spíš pro starší dámu), ale vyberte pěkný, silný a dlouhý stvol. Odborně zlehka zmáčkněte na spodek květu - musí být tvrdý, růže pak bude svěží celé rande. Pokud bude růže i vonět, ještě lépe. A už ji nikdy ženě neodebírejte, nenoste jí ji. Už je její. Spíš pomozte s kabelkou, aby měla volné ruce na květinu. A proč jste růži koupil? Protože jste viděl, že mají zrovna ty krásné..No a příště už ty krásné mít nemusí...A pamatujte, květina ženě nikdy nikde nepřekáží. Naopak s ní hrdě půjde, aby všichni kolem viděli... A taky bude vědět co s rukama a o čem promluvit, kdyby řeč začala váznout. Ida
1 růži na 4 rande bych netahala. Ať už máte v úmyslu růži rozčtvrtit (1. rande stonek, 2. rande stonek, 3. rande stonek, 4. rande květ?) a nebo jí přinést vždy tu jednu a tu samou růži
Pardon, nemohla jsem si to odpustit
P.S. Růže je fajn. A jestli jí nechcete nosit květinu na každé rande, tak bych "přestávku" udělala dřív než na tom pátém. Čekat ji samozřejmě bude, když ji 4x dostala, ale byla by nevychovaná, kdyby to špatně vzala.
Já jsem z toho nepochopila, že by jí donesl růži už 4x... Já jsem pochopila, že na pátém rande to bude poprvé...?
Ano bude to poprvé A vlastně i porpvé v mém životě, co holce jen tak donesu kytku. Tak snad se bude líbit.
Všem děkuji za názory.
No ona je to tak trošku hádanka. První věta říká "jednu růži na čtyři rande". Ne první růži na páté rande ale samozřejmě doslovný smysl je jiný a z toho můj pokus o vtip.
Jo a zbytek jsem já pochopila tak, že donese vždy na rande (první, druhé, třetí, čtvrté) jednu růži a na páté nic. Ale už vidím, že se líbali, tak to asi fakt bude tak, jak píšete. No jo, jindy se zase poštěstí víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.