Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volání z čísla 226289601

Od: athenaise* odpovědí: 8 změna:

Zdravím do poradny, prosím, již po několikáté mi volá číslo "226289601". a hned mi automat říká " vyčkejte spojení hovoru. Moc se mi to nezdá, ale vždy zavěsím. Nestalo se to někomu? Už se cítím jak paranoidní. :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cislo
hodnocení

1x

Abych se pro příště vyvarovala nechtíc přijmout hovor z neznámého t.č., uložím si ho a nazvu NEZVEDAT. Na blízko špatně vidím a když nemám brýle po ruce, snadněji tak přečtu velká tiskací písmena. Už pár takových varovných čísel uloženo mám. Ti šmejdi to totiž zkouší pořád dokola!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to číslo obtěžující - více viz odkaz a tam diskuze. Zdravím!

vyhledatcislo.cz/...

doplněno 08.08.17 14:33:

Občas se to stává i u jiných čísel. Pamatujte si ten odkaz, resp. stránku pro další eventuální použití.

doplněno 08.08.17 14:36:

Jo, "oblíbené". Snad už ho nebudete potřebovat nebo ne moc často. Jsou to šmejdi otravní.

athenaise*
hodnocení

Díky Bene, jsou hrozní.

athenaise*
hodnocení

ukládám do oblíbených *slunce*

athenaise*
08.08.17 14:37
hodnocení

*zed* *pivo*

hodnocení

0x

Zdravím,na ty čísla používám aplikaci,Mužu to zvednout,ty neznámý čisla zablokují,oni za nějaký čas přestanou otravovat. ;)

misasto
hodnocení

0x

Volají mi skoro každý den. Nastavila jsem si v telefonu blokování uživatele.

athenaise*
hodnocení

lidičky tak jsem ignorovala ono číslo a vždy jsem ho vytípla, srabda je, že to na mne zkouší jiné...s šestkou na konci...jsou neúnavní *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]