Dobre rano vsem vcera vecer nez jsem sel spat tak jsem si vsiml ze mam na hlave (leva cast nad spankem, az uplne nahore) mensi nerovnost. Lebka rovna a pak jakoze takovej kopecek tak jsem se v tom zacal hrabat a po chvilce jsem si to rozskrabal a nateklo to jeste vic. Dneska rano je to zkrvacene rozskrabane jakoby pupinek. Pak jsem zkusil se poslrabat jinde a tam mi hned taky vyskocila boulicka. Vylozene jako pupinek ldyz vas neco stipne a rozskrabate si to a jeste to vic natece. Vim stoprocentne ze jsem tam jeste 3 dny nazpatek nic nemel. Netusite o co se jedna. Jestli o nejaky pupinek nebo neco vazneho? Dekuju
Dobrý den, když Vás to nutí ke škrábání, tak to zřejmě svědí, ne? Tady Vám těžko někdo udělá přesnou diagnozu, když to nevidí - běžte s tím k praktickému lékaři nebo se objednejte na kožní. Může to být seborea (svědí a dělají se stroupky ve vlasech) nebo cokoliv jiného. Takže, neškrábat (zanesete si tam infekci) a za doktorem. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.