Nejste přihlášen/a.
Prosím, není tu někdo z nejbližšího okolí Bohnic, kdo má dnešní Metro a mohl by mi ho dát, děkuji moc
Metri už mám
to nevím, co to je ani jak to vložit, už se mi podařilo nastavit tisk, ale vytisklo to prázdnou stránku a psalo mi to tisk fotografie byla zvolena barva, tu bohužel nemám, mám jen černou a nastaveno, aby se vše tisklo černě, změnit to neumím.
Nejdříve tu stránku Metra roztáhněte do požadované velikosti, potom klávesou prt.scr. (nahoře vedle delete) vložíte do schránky. Otevřete program Malování. Dolní obr. – V něm pak klik na Vložit (1) pak Vložit (2) – Metro se objeví, klik na Soubor (3), z rozbalené nabídky (horní obr.) vyberte Tisk. Tiskárnu nastavte, neporadím, nemám ji. Ať se zadaří!
Omlouvám se, přehodil jsem obrázky; nejdříve podle dolního, pak horního.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.