Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnešní Metro 19.7

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Prosím, není tu někdo z nejbližšího okolí Bohnic, kdo má dnešní Metro a mohl by mi ho dát, děkuji moc

doplněno 19.07.17 20:42:

Metri už mám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dortik
hodnocení

1x

Stačí on-line? www.e.metro.cz

hodnocení

To mám, jenomže se to dá uložit jako file.jpg a nejde ta stránka vytisknout

iz*

Samozřejmě, že ta stránka jde vytisknout. Umí to jak prohlížeče obrázků (pokud si stáhnete obrázek), tak internetový prohlížeč (pokud si stánku z odkazu otevřete v něm).

Zkuste nám popsat, jak zkoušíte tisknout, možná přijdeme na to, kde/v čem děláte chybu.

Jestli vám nezáleží na vzhledu, ale jen na tisku, použijte Print Screen

hodnocení

0x

Ano, PrintScreen, vložit do Malování, a odtamtud už půjde tisk.

hodnocení

to nevím, co to je ani jak to vložit, už se mi podařilo nastavit tisk, ale vytisklo to prázdnou stránku a psalo mi to tisk fotografie byla zvolena barva, tu bohužel nemám, mám jen černou a nastaveno, aby se vše tisklo černě, změnit to neumím.

Nejdříve tu stránku Metra roztáhněte do požadované velikosti, potom klávesou prt.scr. (nahoře vedle delete) vložíte do schránky. Otevřete program Malování. Dolní obr. – V něm pak klik na Vložit (1) pak Vložit (2) – Metro se objeví, klik na Soubor (3), z rozbalené nabídky (horní obr.) vyberte Tisk. Tiskárnu nastavte, neporadím, nemám ji. Ať se zadaří!
Omlouvám se, přehodil jsem obrázky; nejdříve podle dolního, pak horního.

Dnešní Metro 19.7
Dnešní Metro 19.7 #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]