Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
velice by mě zajímalo, jestli už má někdo zkušenosti s tímto očkováním. V práci nás chtějí nechat očkovat ale nějak se mi do toho nechce. Zdá se mi , že to může být pěkný hnus, aby neudělal víc škody než užitku..Díky za názory. R.
Podle mě s tím moc lidí zkušenost mít nebude,protože tu vakcínu přivezli před pár dny...:D
Jinak pokud se vám to nelíbí a máte nějaké dotazy,zeptal bych se lékaře.On tomu přeci jenom asi rozumí lépe,od toho je placený,aby lidem radil...
Rovněž jsem se ocitl na seznamu osob, kteří by mají být naočkováni. Tedy až ve druhé vlně. Očkovat se nenechám, protože vakcína není zcela vyzkoušená a zřejmě nebude podána včas. Už se mi stalo, že jsem se nechal naočkovat a dostal jsem pořádnou chřipku, kterou bych jinak třeba ani nedostal.
Raději doporučuji prevenci tj. přírodní vitámíny, otužovat se a pokud je to možné tak se ve společnosti vyhnout většímu společenství lidí. Jinak H1N1 zatím není agresivnější než běžné druhy sezóních chřipek takže přijde, na několik dní nás potrápí a zase odejde. Zprávy o prasečí chřipce mi někdy připadají jako skrytá reklama farmaceutických firem.
Těžce nemocným lidem, kterým může chřipka zkomplikovat život, ale očkování naopak doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.