Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Loni v listopadu jsem na ebay zakoupil displej. Přišel, ale prasklý. Přes formulář ebay jsme se domluvili na zaslání náhradního kusu. Ten však nepřišel. Psal jsem tam znovu a obchodník sliboval, že jej zašle, ale stále. Nyní již ani nekomunikuje. Veškerá komunikace probíhala přes ebay. Nemáte někdo tušení, zda s tímto problémem může pomoci ebay? Zatím jsem se s podobným problémem nesetkal a nevím jak přesně postupovat. Navíc ani má angličtina není na výtečnou, proto se nejdříve raději ptám tady.
Děkuji.
0x
Zdravím, na eBayi nakupuji hodně, jaké má obchodník hodnocení? pokud je to * TrustedUser *
Tak by měl odpovídat a věc řešit, ještě se mi nestalo, že by byl s podobným prodejcem problém.
Můžete žádat refund, pokud prodejce opravdu * nereaguje *.. tak nahlásit.. viz.
Cituji * Most sellers work with buyers to quickly resolve issues, but if a solution isnt reached, we can help. *
V tomhle případě vám pomůžu eBay, všechno máte vypsáno v odkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.