Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Loni v listopadu jsem na ebay zakoupil displej. Přišel, ale prasklý. Přes formulář ebay jsme se domluvili na zaslání náhradního kusu. Ten však nepřišel. Psal jsem tam znovu a obchodník sliboval, že jej zašle, ale stále. Nyní již ani nekomunikuje. Veškerá komunikace probíhala přes ebay. Nemáte někdo tušení, zda s tímto problémem může pomoci ebay? Zatím jsem se s podobným problémem nesetkal a nevím jak přesně postupovat. Navíc ani má angličtina není na výtečnou, proto se nejdříve raději ptám tady.
Děkuji.
Zdravím, na eBayi nakupuji hodně, jaké má obchodník hodnocení? pokud je to * TrustedUser *
Tak by měl odpovídat a věc řešit, ještě se mi nestalo, že by byl s podobným prodejcem problém.
Můžete žádat refund, pokud prodejce opravdu * nereaguje *.. tak nahlásit.. viz.
Cituji * Most sellers work with buyers to quickly resolve issues, but if a solution isnt reached, we can help. *
V tomhle případě vám pomůžu eBay, všechno máte vypsáno v odkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.