Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtení & psaní recenzí pro nakladatelství

Od: persianqueen odpovědí: 2 změna:
Dobrý den vespolek,
ráda bych se zeptala, zda existuje brigáda/práce spočívající ve čtení knih pro nakladatelství a následné psaní recenzí. O tomto povolání byla zmínka ve filmu (zahraničním, tak nevím, zda je i u nás), a mluvila o tom i jedna slečna v internetové diskusi. Existuje to, nebo je to jen fáma?
Pokud existuje, kde by bylo možné se k takové práci přihlásit? Na internetu jsem nic nenašla. Mám kontaktovat přímo nakladatelství? Jinak pro rýpaly, s recenzemi na knihy zkušenosti mám, psala jsem je na jednom serveru a ostatní uživatelé si je většinou chválili.
(Rubriku práce jsem nenašla, tak jsem vybrala tu jí nejbližší)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdksk
hodnocení

Taky by mě zajímalo

hodnocení

0x

Ano, existuje takové zaměstnání. Jmenuje se to lektorka. Ale na takovou práci byste musela mít opravdu už prokázané zkušenosti. Ale na nějaké nakladeltsví se obrátit můžete, nikde není psáno že k tomu nemáte předpoklady. Také budou chtít vidět co máte za vzdělání.

doplněno 07.08.17 20:11:

A ještě bych dodala, že je to náročné a zodpovědné zaměstnání. Také musíte perfektně ovládat "rychlé čtení".

doplněno 07.08.17 20:17:

Aha, tak teď mi to došlo. Já nechápu, že tohle někoho může bavit. Když jsem psala odpověď, tak jsem si nevšimla, že tazatelka téměř okamžitě reaguje sama na sebe pod jiným nickem ... Ach jo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]