Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která zdravotní pojišťovna je nejlepší

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

pro seniory. To, co přispívají je vcelku podobné, přešla jsem z OZP do VZP jen kvůli tomu, že mi rehabilitační doktorka řekla, uže pro vzp může napsat více. Ale na druhou stranu komunikace s ozp (vyžádání nějaké rady,tip na lékaře, který bere nové pacienty,rychlost a j.) byla rozhodně rychlejší a taky ochotnější.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

To se jednoznačně nedá určit. Každá pojišťovna má různé produkty za různé pojistné, některé mohou být v něčem výhodnější v jiné oblastii horší. Zjistit a posoudit produkty většinou znamená podrobnější studium, velmi často se stává, že klienti jsou velmi zklamáni, protože se nechali nalákat na výhodně znějící iinzerci a pak zjistí a strašně se diví, že proplacené nedostou nic.

hodnocení

0x

Kdysi jsem měl jednu příbuznou dlouhodobě na jip. A tam u některých pacientů byl vidět rozdíl - nemyslím v samotné zdravotní péči, tu posoudit neumím, ale v tom okolo. Lepší zacházení, častější hygiena, častější rehabilitace (nebo jak se to jmenuje, když s pacientem hýbou aby se neproležel...), prostě takové to kolem. Tak jsem se ptal primáře, a odpověď zněla, od vaší ZP dostáváme o několik tisíc na den víc, než u pacienta na vedlejším lůžku, a ten rozdíl prostě musí být a je vidět.

Ale to bylo skoro před 10 lety, dnes je to možná jinak.

hodnocení

0x

Asi jsem nepochopil anketu:-/

hodnocení

No já ji dávala poprvé a neumím to, myslela jsem, že se tam objeví pojištovny, které jsou nejlepší v těch třech otázkách, takže vyzývám další, aby na anketu nereagovali. Spíš by mě zajímalo, která je dobrá, aby se nmestalo třeba to, co tam, odpvídá jeden pisatel - od vaší pojištovny máme lepší platby.

iz*

Na tuto otázku těžko najdete odpověď zde. Bude potřeba si projít nabídky zdravotních pojišťoven, porovnat je se svými potřebami a požadavky a teprve potom se rozhodnout.

Také bych byla potřebovala "napsat více rehabilitací" (také jsem u OZP), ale jenom kvůli nim bych pojišťovnu neměnila. Většina "mých" lékařů (stejně jako já) radši komunikuje s OZP než s VZP...

hodnocení

děkuji, to jssem taky zjistila, asi se tam vrátím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]