Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení PN - celozávodní dovolená

Od: bubu* odpovědí: 4 změna:

Zdravím , minulý týden ve středu mi byla ukončena pracovní neschopnost , ovšem od 10-23 července je celozávodní dovolená , stačí když ukončení dám hned jak půjdu 24.7. do práce? Nebudu z toho mít nějaký postih , že jsem to odevzdal až po 12-ti dnech? Díky za odpověďi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka20
hodnocení

0x
Pošli doporučeně na firmu a neřeš to...
bubu*
hodnocení

To se právě obávám , aby když tam nikdo není , aby se to zase nevracelo poštou zpátky jako nevyzvednuté a já opotom neměl ukončení PN ani když bych nastupoval do práce.
hnipirdo*

Nemáš televonní spojení s firmou?

Když to pošlete doporučeně, bude to jaká každá jiná zásilka uloženo na poště - bývá to 15 dní a to si snad firma stihne vyzvednout i po dovolené. Jestli máte jo obavy, udělejte si kopii a vezměte si ji s sebou, až půjdete do práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]