Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za Bitcoin kreditní kartou

Od: pepannnnn® odpovědí: 4 změna:

Neví někdo, jak zaplatit nákup Bitcoinů kreditní kartou s rozumným poplatkem. Bitstamp to sice umožňuje, ale 7-8% poplatek mi přijde trochu dost...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantacoin
hodnocení

2x

Dá se třeba přes Coinbase, kde není poplatek procenty, ale určitými pásmy. Případně je možné nakoupit standardní SEPA platbou z českého účtu - tj. poplatek 25Kč při inevstici jakékoliv částky. Sice se čeká do druhého dne, ale i tak se to dá. Při registraci přes link bit tečka ly lomeno coinbaseCZ dostane nový uživael 10 USD po investici 100 USD, což poplatky ze začátku určitě pokryje.

hodnocení

Díky, podívám se na to. SEPA platbu využívám běžně, ale když bych chtěl nakoupit hned teď, tak by se mi hodila platba kartou. A další věc je, že při platbě kreditkou by se dalo využívat bezúročného období a dalších bonusů karty...

hodnocení

0x

Zkus to debetni kartou a budes to mit bez uroku.

doplněno 17.07.17 18:08:

Urok neni poplatek za platbu.
Najdi rozdil mezi debetni a kreditni kartou..

hodnocení

na Bitstampu účtují poplatek 7-8% za platbu jakoukoliv kartou

doplněno 17.07.17 21:06: O úrok mi nejde, jde mi o poplatek za platbu kartou a tedy je úplně jedno, zda jde o kartu kreditní nebo debetní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]