Nejste přihlášen/a.
V čekárně u lékaře, je napsáno "poslední pacient půl hodiny před koncem ordinační doby". Mám to chápat, že ošetří všechny, co přijdou 30 minut před koncem, bez ohledu na to klik jich tam je, nebo prostě jen vemou toho, kdo je na řadě a ty zbývající vykopnou?
To je slabá "káva"! Poslední 2 roky lítám zubaři i 2x týdn. Pozve mě v úterý a má dovolenou, pozve mě ve státní Svátek. Běžně, když přijdu půl hodiny před koncem prac. doby, tak už sterilizují nástroje a pacienta neošetří. Podotýkám, že pracuje , mimo jednoho dne, do jedné hodiny. Přijdu v jedenáct, odcházejí na oběd, jindy ve dvanáct. Jeden den pro veřejnost nepracuje vůbec. V létě si vyvěsil změnu prac. doby do 11ti, vyjma dne, kdy nepracuje pro veřejnost. Každou chvíli propojuje nějaký ten Svátek s víkendem, nebo si den - dva k víkendu přidá... nedávno jsem spočítala, že 1 z 5ti návštěv byla úspěšná a to musím dojíždět autem, často kvůli tomu vstávám nevyspalá, protože usínám pozdě a po 5ti hod. spánku zjistím, že jsem k němu jela naprosto zbytečně. Už jsem nadávala před sestrou, že už toho mám plné zuby a co myslíte, že se stalo? Řekla mi, že si tedy mám raději ráno, před návštěvou ordinace zavolat, jestli tam jsou! Tak jsem zavolala, s bolavým zubem a nikdo to, několikrát, nezvednul. Usoudila jsem, že tam tedy nejsou. Druhý den jsem jela nakupovat, tak jsem se tam o půl jedenácté zastavila a sestra mi řekla, že si pan doktor šel něco vyřídit a ona mi řekla, že jsem si měla zavolat. Když jsem jí řekla, že jsem včera volala a nikdo to nebral, odpověděla, že měli hodně práce, tak telefon nezvedala! No, prostě šílené! Dělají si, co chtějí. Jak by se jim to líbilo, když jdou nakupovat a obchod by byl věčně zavřený? Odborník je to taky na baterky, ale jiného sehnat nemůžu. Jediný volný, kterého mi doporučila alespoň VZP, že bere, mě odmítl s tím, že co by mi v té puse dělal, když mám všechny korunky nové. A bylo slovíno. Fakt hrozná úroveň a pořád maj málo peněz! Vím, že všichni nejsou stejní, ale podobných je i u nás více.
Já si docela myslím, že do čekárny nepřijmou dalšího pacienta méně než 30 minut před koncem pracovní doby. Ale asi se zeptejte jich u nás doktorka asi 15 minut před koncem pracovní doby zamkne čekárnu a když pacienti odchází, tak si odemknou a ona pak skočí zase zamknout, aby se jim takhle před koncem práce neplnila. Když je jich tam hodně, tak asi zamkne i dřív, jednou jsem přišla asi v 17:25 a za mnou hned zamkla.
Co je na tom nepochopitelného? Prostě posledního pacienta vezmou do ordinace půl hodiny před koncem ordinační doby. Čekárna s tím nemá nic společného ..
Přijde mi divné, že mě někdo nechá čekat v čekárně 4 hodiny a pak mě vykopne, ať přijdu další den...
Ano, na přeplněném třeba kožním zcela běžné. Kožařů je málo a ten, který neobjednává na čas, ale bere z čekárny, má určitou kapacitu. Během ordinačních hodin obslouží každý lékař jenom určitý počet pacientů. Mnohý lékař má ještě jiné povinnosti na pohotovosti, v nemocnici, návštěvy pacientů doma apod.
Ti akutní pacienti si dojdou na pohotovost, ti, kteří ještě vydrží, nebo chtěli prášky si přijdou další den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.