Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na škole se krade!

Od: smooky* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,včera mi ukradli ve škole Ipod.Je to možná blbá otázka ale třeba budete mít nějaké dobré nápady apod.

Byla jsem na záchodech a odložila jsem si Ipod na topení,aby mi nevypadl z kapsi(ukazovala jsem tanec spolužačkám).Jenže pak jsme odešli a já ho tam zapomněla.O hodině našla spolužačka sluchátka z toho Ipoda a přinesla mi je.Dobré na tom je,že to mohla být jen holka ze školy.S kamarádkou jsme pak obcházeli třídy a holky nám i ukazovali tašky.(Některé třídy ale byli už pryč)Byl to dost drahý Ipod a byla bych ráda,kdyby se našel.Prosím kdyby jste měli jakýkoliv nápad napište díky!

P.S.Myslela jsem si,že alespon holky by mohli být slušné a dát ho do sborovny nebo tak ale tohle jsem nečekala!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

1x

Chyba, ihned jsi měla volat policii. Udělat zápis. Škola je jistě pojištěna a dostaneš pojistné plnění. Nevadí, že jistě máte ve školním řadu nenosit mobily. Zkus to ještě. Máš svědky.

juvla*
hodnocení

1x

Tak ještě jednou. Vím o čem mluvím. Zkus zítra tu policii. Na nic nečekej. Podej trestní oznámení.

papene*

Nahlas to třídnímu,řediteli a někdo z nich ať zavolá policajty.Měla jsi to udělat hned.

Třeba budeš mít štěstí.*nevi*

xoxoxo
hodnocení

0x

Jediný dobrý nápad je to netahat do školy nebo si na to dávat pozor.

pepyk93*
hodnocení

0x

xoxoxo má pravdu.Myslím,že jsme to měli na záklasce ve školním řádu,že za ztracené věci nám neručí (nesouvisející s výukou).

Proto jsme tam raději drahé věci moc nebrali.

A to,že vám pár holek ukázalo tašku,neznamená že ho neukradly.I kdyby vám taška ukázala celá škola,tak byste ho nemuseli najít.Dotyčný/á si ho mohl/a klidně strčit do kapsy a klidně si ho odnést.

Počkej pár dní a uvidíš.Buď se někde najde,nebo ne...*zed*...moc toho teď dělat nemůžeš.Snad jen se modlit,aby se našel *modla*.

A pro příště si z toho vem poučení.;)

A dej si pozor,dneska krade se všude...

kt8d5*
hodnocení

0x

Ahoj, napiš mi svůj mail, poradím Ti přesně, co máš dělat. Je relativně velká šance zjistit zloděje.

doplněno 26.11.09 20:31:

Myslím buď do interní pošty nebo na Siwinka@email.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]