Zdravim chtela bych se jen zeptat at zbytecne neplasim a nebezim k doktorovi s prkotinou. Asi pred tydnem me zacala pobolivat leva noha v mistech kde je achylivka. Zadavala jsem pricinu svemu zamestnani (ridicka os. automobilu). Ovsem po tydnu se bolest tahne jako by smerem nahoru. Nejdrive do pulky lytka ted uz skoro cele. Je to takova bolest jako bych mela stahle svaly nebo slachy a snazila se je natahnout. Do toho jsem si vsimla ze ta bolestiva noha je "hubenejsi" nez ta druha. Muzete mi poradit cim to muze byt? Predem diky za odpovedi
To je zajímavé, že jde o levou nohu, která pouze občas sešlapává spojku.Rozhodně jděte rovnou do chirurgické ambulance, kde nohu vyšetří, případně provedou RTG a nohu dají do škrobáku nebo do sádry, aby se znehybnila a vyléčila.
tiffany*
Tohle je opravdu dobrá rada, ty bolesti návštěvu chir. ambulance odůvodňují. Je to lepší, než začít u praktického lékaře, ten dle mých zkušeností nepozná prakticky nic. Říkat mu to nemusíte, ale je dobré s tím počítat.
Také zdravím. Můžete to být cokoliv. Nejsme lékaři a kdybychom byli,museli bychom nohu vidět,to dá rozum. Můžeme pouze spekulovat. Zánět Achillovy šlachy? Přečtěte důkladně odkaz a navštivte lékaře. Je tam i psáno,co se s tímto onemocněním konkrétně dělá. cs.medlicker.com/...
mažte mastí Activgel a mazejte k doktorovi,nebo budete pajdat a potom jezdit na vozíku.Nechci být hrubej,ale jste normální si zahrávat s bolestma nohy? Bez oka se žít dá.Bez ruky se žít dá.I bez ( víte snad čeho ) se žít dá.Ale chcete žít bez nohy? - já teda bych nechtěl.Moje žena je na vozíku a děkuji nechci.Tak šup,šup a mazat co nejdříve k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.