Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s brigádou od 15 let?

Od: madeleine odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám otázku, 30. června mi bylo 15 a tak jsem se rozhodla začít se shánět po nějaké brigádě. Jenže jak jsem zjistila ty nabídky byli poměrně omezené, pokud se jednalo o nabídky od těch 15ti let. Strašně ráda bych pracovala teď o prázdninách ( to by mi první rok mohlo stačit) a hlavně se zvířaty. Mám je moc ráda a mám i poměrně bohaté zkušenosti na svůj věk, takže bych něco jednoduššího zvládla (pokud by mě nechtěli pustit třeba k něčemu těžšímu se zvířaty). Chápu, že tolik brigád právě není, vzhledem k tomu, že to jsou živá zvířata ale já se na něco takového opravdu cítím a tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o nějaké brigádě se zvířaty, která by byla možná i od těch patnácti a kdyby ne, tak aspoň jestli nevíte odkdy by tak mohli brigády tohoto typu být. Nebo alespoň o nějaké jednodušší a podobného typu jako práce se zvířaty. Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Najdi si v okolí útulky a další zařízení věnující se zvířatům a ptej se přímo tam, kde bys chtěla pracovat.

Pro příště: Letní brigády je potřeba shánět od přelomu zimy a jara, teď už je "přebráno".

hodnocení

0x

Ptala jsi se na statcích a koňských farmách? Možná tam mají v létě brigádníky ze zemědělek, ale tuším, že od 15 by tam mohli brát snadno.

madeleine
hodnocení

Dobre, dekuju obema za info;)
hankadvorakova

S pěnezi (kasa - pokladní, servírka) bys měla správně od 18ti let, to samé u zvířat :)

hodnocení

0x

Útulky rády přijmou dobrovolníky na venčení, ovšem tato činnost je zdarma. Budeš v kontaktu se zvířaty, mít dobrý pocit, ale nevyděláš si.

Od 15 let dneska na brigádu chtějí velice zřídka. Nemůžeš jako mladistvá pracovat celou směnu, ale jen zkrácenou /6 hodin denně/, nesmíš pracovat v noci, nesmíš pracovat s penězi...Takže moc šancí nezbývá.

Jako dítě /dokonce ještě na základce/ jsem chodila do lesních školek plet a okopávat dlouhé záhony s maličkými stromečky. Jenže kdepak dneska seženeš honem lesní školky?

Snad jenom roznos letáků - napsat na některého z rodičů a počkat si do těch 18. Vnučka /16 let, studentka veterinární školy/ dopadla stejně. Měla domluvenou brigádu, celkem zajímavou. Nakonec dali přednost dívkám po osmnácti letech. Jaga.

Vzpomínám - sestra chodila před lety /studovala zdravotku/ o prázdninách do hotelu do kuchyně jako pomocná síla. Byla vcelku spokojená, jen si od té doby nedá nikde v restauraci jídlo z mletého masa. Když viděla...*alene* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]