Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis textu SMS

Od: romus® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, potřebovala bych vědět zda je možné aby si policie nebo soud mohl vyžádat výpis textu SMS od operátora. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
13.07.17 23:26
hodnocení

0x
ano je

sebod*
hodnocení

0x

ano, je to možné

gnfd
hodnocení

0x
Operátor podle mě žádné texty sms neukládá.

gnfd, ještě donedávna měl Vodafon v samoobsluze schránky, ve kterých bylo možno najít každou sms hodně dlouho nazpět. Čas od času jsem si je otevřela, odeslané a přijaté, uvařila si kafe a mazala a mazala. *sok* Nevím, jak to je teď, nedívala jsem se. Myslím si, že tohle mají všichni operátoři.

iz*
14.07.17 00:07
hodnocení

0x

Jistě.

jirka20
hodnocení

0x
Kdyby jenom text SMS...
Pokud má povolení od státního zástupce(někdy i bez něj),může dostat z chytrého telefonu naprosto cokoliv.Je to stejné,jako počítač na internetové síti...dokonce i jednodušší.
Otázku by vám zodpověděl nejlépe mluvčí,některého z operátorů...nejlépe na tiskovce pro ČT24.Daleko jednodušší je Ksichtbook,tam to každý vykecá veřejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]