Nejste přihlášen/a.
na krkonošské kyselo, v tržnici už ho nemají, trhy v Ládví zrušili. Děkuji.
Já chci půrmyslový z pekárny, ne nějaké pokusy doma, ten co se dělá po domácku na chleba možnás stačí, ale na kvaltinía chutné kyselo ne.
Doma vypěstovaný je na kyselo nejlepší. Máte jistotu, že máte kyselo ze žitné mouky a ne z chlebového 50/50 těsta.
Kvásek na kyselo se dá nahradit tím, že svaříte žitnou mouku a okyselíte to octem, Ale není to ono. Ta vůně kvašené žitné mouky tomu chybí. Ale nedávno jsem podobnou jedl v jedné hospodě, a dalo se to sníst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.