Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerstvý kvásek kde sehnat v Praze

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:

na krkonošské kyselo, v tržnici už ho nemají, trhy v Ládví zrušili. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Najdi si na cuketka.cz/... nebo google.com/... .

hodnocení

Já chci půrmyslový z pekárny, ne nějaké pokusy doma, ten co se dělá po domácku na chleba možnás stačí, ale na kvaltinía chutné kyselo ne.

V drogerii kupi.cz/... nebo v jinejch kramech kupi.cz/... .

To musí být humus!*zed* A ještě BIO, fuj!*sok*

To tedy musí být fujtajbl. Člověk by nevěřil, co se taky dá zprznit.
U nás v Krkonoších je kvásek běžně v prodeji. Ovšem prodávají ho normální obchody. V Lidlu, Kauflandu a podobných to nekoupíte.

Správná pekárna by ho měla prodávat také po celé republice.

hodnocení

Já jsem kyslem odchovaná, žádné takové sušené náhražky.

U nás se dlabe kyselo už čtvrtou generaci, i za totality jsme sehnali v Praze kvásek.

nikdo*

Doma vypěstovaný je na kyselo nejlepší. Máte jistotu, že máte kyselo ze žitné mouky a ne z chlebového 50/50 těsta.

doplněno 13.07.17 23:07:

Kvásek na kyselo se dá nahradit tím, že svaříte žitnou mouku a okyselíte to octem, Ale není to ono. Ta vůně kvašené žitné mouky tomu chybí. Ale nedávno jsem podobnou jedl v jedné hospodě, a dalo se to sníst.

hodnocení

0x

Objednával jsem si ho v prodejnách Pražských pekáren.

doplněno 13.07.17 17:17:

Ano, na krkonošské kyselo jsem si ho obednával.

doplněno 13.07.17 17:18:

objednával*co*

hodnocení

0x

Jestli to ještě platí - Pekařství Kvásek, Starostrašnická 58, Praha 10. Aspoň to mají napsáno na výloze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]