Datum Vašeho sňatku by mohli vědět Vaši rodiče, sourozenci, přátelé (možná i některý kamarád), svatební svědek, ... , pokud ne, určitě je zjistíte na matrice.
Ale podle mne byste se klidně mohl zeptat i manželky. Po těch třiceti letech Vás pravděpodobně zná tak dobře, že bude vědět i o Vaší paměti na různá data...
No já teda nevím, paměť na data, ksichty a jména mám hodně mizernou , ale datum sňatku si pamatuju přesně - 25.4.1979, 11:00 v libeňském zámečku v Praze. Prstýnek sice ještě někde v šuplíku mám, ale koukat se nemusím. S datem rozvodu už je to horší, ale rok 1998 si pamatuju taky .
Proc by mel? Uz 3 roky po svatbe s tim mam problem. Mam na to manzelku, aby si to pamatovala. Bohuzel ten alarm je nejaky pokazeny. Hlasi vzdy, az uz je pozde.
Po třiceti letech se jedná o informaci poněkud nepodstatnou, kterou není nutno paměť zatěžovat - zvláště když se dá poměrně snadno zjistit.
Možná, kdybych byla na místě tazatele, nechala bych si na matrice vystavit za pár korun duplikát, abych za dalších deset let nebyla opět trapně zaskočena.
- pokud máte spokojené manželství, tak Vaše žena třeba tak malicherná nebude, pokud Vám manželství neklape, tak je to stejně jedno. Jinak asi na matrice, pokud si alespoň pamatujete, kde jste se ženil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.