Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směnárna - vyplatí se to?

Od: kulpotavs odpovědí: 5 změna:

Našel jsem na chodníku 1 Euro a ještě mám několik let v peněžence 1 Eurocent a neplánuju je někde utrácet. Vyplatí se jít do směnárny, že by mi dali nějakých 25 Kč? Nebo ten poplatek bude vysokej, že mi nic nezbyde? Nikdy jsem ve směnárně nebyl a nevím, jak to chodí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

*smich* promiň ten smích, jestli to není Ftip...

Ale abych odpověděla - ne nevyplatí se Ti to. Jdi někam do hospody, dej si malinovku a zaplať tím ojrem *frajer* a ten cent dej jako dyško

hodnocení

0x

Jsou prázdniny, určitě některý z tvých kamarádů jede do zahraničí, Tak si to vyměň s ním.

hodnocení

0x

1 éčko ti leckterá směnárna smění, i když budou koukat blbě. Cent nikoli.

hodnocení

0x

Netuším, jaké jsou teď ve směnárnách poplatky, ale to 1 euro od Vás možná přijmou, když jim k tomu doplatíte rozdíl mezi kurzem eura a tím poplatkem ;). Ten cent hoďte do kanálu, nechtějí ho přijímat ani obchody v zemích, kde se s ním běžně platí.

rv*
hodnocení

0x

Používejte ho do vozíčku na nákup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]