Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hasta maňana

Od: bobes* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,zná někdo písničku od skupiny ABBA - Hasta maňana,ale zpívanou česky a její název? Měl jsem ji dříve na starým kotoučáku,už ji nemám. Děkuji. Bobeš.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
bobes*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Mělo by to být asi takto - Proč chodí sny právě ráno,musí to dál tak být, proč právě ten,co dal mi sen ...? refren - Dáváš mi tisíc něžných příběhů,nevšedních příběhů ...? Ale moc děkuji. Zdraví Bobeš.

hodnocení

0x

Možná i toto?

zpevnik.wz.cz/...

slon
10.07.17 22:37
hodnocení

0x

Kamélie?

bobes*

Nevím, Kamélie? Možné to je,ale název písně a kde to najít? Tak matně si vzpomínám na ten zpěv,bylo by to možné,je to asi tak 35 roků nazpět,co jsem to měl na kotoučáku , ještě s Hanou Zagorovou - Asi,asi ! Ale děkuji moc ! Bobeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]