Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka

Od: reeede odpovědí: 6 změna:
Dobrý den ,tři roky zpátky jsem se snažil o jednu holku.Rozumeli jsme si podnikali spolu spoustu aktivit ,akci ,výletů,ale ona si pak našla někoho jiného ,takže moje snaha vyšla naprázdno ,já si taky někoho našel takže jsme přerušily skoro veškerý kontakt.Jenze ubehly tři roky já se bohužel s moji přítelkyni rozešel a ta první dívka mě znovu kontaktovala,dokonce mě už i pozvala ven se projít atd...Což se uskutečnilo ,začali jsme si i vic psát.Ona je teda pořad ve vztahu s tím svým ale už mi říkala jak to stoji za nic apod...
Nevím co si o tom mám myslet ,ze najednou mě zase takhle vyhledává ,já si myslím ze vůči jejímu klukovi to není správný ,abych trávil vic času s ni než on s ni...Jenže zase na moji obhajobu já jsem se doted poradně nevzchopil z rozchodu a vidím v ni jen furt kamarádku ,jenže zase nechci být nějaká s*ine ze spolu jdeme třeba do kina kdyby se to dozvěděl její přítel ,jak píší já v ni vidím kamarádku ale co ona ve mě to opravdu nevím

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kolik máte oba let? Pracujete, chodíte do školy?

redee
10.07.17 07:58
21 a 18

radajz*
hodnocení

1x

Ahoj,

jestli myslíš, že tě bude šlechtit nějakej tvůj pocit viny vůči jejímu příteli, tak nebude. Na jejího přítele v tomhle ohledu vůbec nemysli, to je její starost, ne tvoje. To za prvé, výrazně ti to ulehči život.

Za druhé, lžeš sám sobě s tím, že ji bereš jen jako kamarádku. Maximálně necítíš to, že bys s ní chtěl mít vztah, ale kdyby chtěla, tak se s ní nadšeně vyspíš. ;)

Nicméně, vykašlal bych se na nějaký její procházky. Časem k ní můžeš cítit něco víc a ty budeš v háji, ne ona. Když to s ním stojí za nic, tak ať se s ním rozejde a můžete spolu vesele chodit na procházky a pozorovat, jestli se z toho něco vyvine. Tohle jsou úplně typický kecy všech, kteří chtějí někoho podvádět místo toho, aby se s tím člověkem prostě rozešli. Ale buď v klidu, tohle dělají i chlapi. Lidi jsou prostě zbabělci.

Moje rada zní, nechoď s ní na procházky, pokud má přítele.

janm*
hodnocení

1x

Zdravím

Je zcela správné že takto uvažujete a máte ohled na jejího přítele, znamená to že jste ohleduplný člověk a to si dneska zaslouží pochvalu. Co se týká vztahu, pokud by jste to cítil s kamarádkou "vážně" pak ji řekněte ať se rozhodne, buďto zůstane s ním nebo s vámi, ale být vámi už nečekám a chci jasné vyjádření "jak vás bere" neboť se může zase stát že si na ni zvyknete jako na "přítelkyni" a ona se pak opět vrátí k bývalému s tím že jste přece byli jen kamarádi a taktéž vás tato "nejistota" "blokuje" např. pro další vztah či jiné aktivity...Prostě po ní chtějte ať se vyjádří jasně čím pro ni jste, pokud stále jen "pouze kamarád" pak to tak berte, pokud něco víc měla by si to v životě "uspořádat".

doplněno 10.07.17 09:21:

Jak píše "radajz" "nechoďte s ní na procházky pokud má přítele" (nečetl jsem předchozí příspěvky než jsem napsal ten svůj)

haf

Ja to vidim jednoznačne, kdyz se sama znovu ozvala a jeste si stezuje, jak to s tim jejim za nic nestoji... *smich*

prichazimsdeste
hodnocení

0x

Chválím za to, že přemýšlíš hlavou a vidíš v tom, že se kamarádka nechová férově ke svému klukovi. Takže doporučuji jí jasně řici, že o ni jako o holku nestojíš, aby jí to bylo jasné. Z chování tvé kamardky mám pocit, že je to zlá mrcha. Má přítele,ale leze za tebou a vypráví ti, že jim to neklape, aby ti dala na jevo, že by jsi u ní měl šanci. Lidé, kteří mají partnera a neklape jim vztah by se měli buď rozejít a nebo se snažit na vztahu zapracovat. A ne hledat náhradníka a až ho naleznou, tak odkopnout stávajícího partnera. Kdo ví, zdali si její přítel také myslí, že jim vztah neklape.Možná ho ta holka udržuje v nevědomosti a říká, že je všechno vpořádku a až si najde náhradu, tak ho opustí. Kašli na kámošku, s ní bys šťastný nebyl, představ si, že by pak chodila za jinými kluky a vykládala jim, že vám vztah nefunguje. S ní nebude šťasný nikdo, protože ona je nula.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]