Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji si půjčit peníze a bohužel v bance jsem pozadu ve splátkách, takže jsem v registru. Znáte někdo spolehlivou nebankovní společnost? Home, Cetelem a Cofidis mi nepůjčí.
díky
Nepůjčujte si, protože se prakticky s jistotou řítíte do těžkého průseru. Jako třeba ten/ta, co tu brečí, že ji vyhrožuje Profi Real, že má měsíční zpoždění. A za pár dnů sem přijdete brečet, co s tím, že vám vyhrožují.
Lidi, proboha, na co si furt potřebujete půjčovat? Když na něco nemám prachy, tak to snad nekupuju, ne?
Nemít těch pár dluhů tak jsem hotový žebrák . Dovedete si představit kolik lidí vám přeje jen to nejlepší. Naproti tomu nemáte - li dluhy jste podezřelí a to se neodpouští.Závist a pomluvy na vás číhají za každým rohem a nedej bože , že by se vám něco stalo .To by říkali dobře jí tak nemá krást.
Plný souhlas! Radím rovněž nepůjčovat. Pokud vám nepůjčí ani ty co jste vyjmenoval, tak už si nepůjčujte nikde, já bych si nepůjčila ani u nich. Jak mi nedá banka, je něco špatně. Dostanete se do takové platební neschopnosti, že se z ní už nikdy nevyhrabete. Příspěvků k počtení je tady na poradte plno, lidé tu prosí o peníze, o radu, přicházejí o střechu nad hlavou. ...
Je chyba , že scháníte nebankovní půjčku ta je nebespečná proto , že vás okradou o zbytek toho co máte.Musíte jít do banky , navrhoval bych komerčku neboť ta má nejvíce zkušeností.Vaší chybou je , že chcete půjčit malé peníze.Částka , kterou si chcete půjčit musí být přímo zdrcující a to v řádech stamilionů.Pak máte naději.Ovšem vyžaduje to mít jakousi rozvahu , čím šílenější tím lepší.A hlavně slibovat provize ze zisku na správných místech a to je u lidí kteří o tom rozhodují.Musíte mít na paměti , že jim nikdo nemůže dát to co vy jim naslibujete.No samozřejmě , že za čas vám tyto peníze dojdou neboť splátky tohoto dluhu budou také zdrcující ale vy nezaváháte a na splátky tohoto dluhu si zase půjčíte u těch samích lidí jako první půjčku.Oni se budou bát , že se to provalí a tak vám coby dobrému klientovi schválí další půjčku.No a pak si uděláte delší cestu na Bahami a oni ztrátu odepíší a stát je oddluží.Tak to vlastně zaplatíme všichni a vy z toho vyjdete jako geroj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.