Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebankovní půjčka - jsem v registru

Od: murka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebuji si půjčit peníze a bohužel v bance jsem pozadu ve splátkách, takže jsem v registru. Znáte někdo spolehlivou nebankovní společnost? Home, Cetelem a Cofidis mi nepůjčí.

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwert*
hodnocení

0x

Nepůjčujte si, protože se prakticky s jistotou řítíte do těžkého průseru. Jako třeba ten/ta, co tu brečí, že ji vyhrožuje Profi Real, že má měsíční zpoždění. A za pár dnů sem přijdete brečet, co s tím, že vám vyhrožují.

Lidi, proboha, na co si furt potřebujete půjčovat? Když na něco nemám prachy, tak to snad nekupuju, ne?

ferda1954*

Nemít těch pár dluhů tak jsem hotový žebrák . Dovedete si představit kolik lidí vám přeje jen to nejlepší. Naproti tomu nemáte - li dluhy jste podezřelí a to se neodpouští.Závist a pomluvy na vás číhají za každým rohem a nedej bože , že by se vám něco stalo .To by říkali dobře jí tak nemá krást.

martini*
hodnocení

0x

Plný souhlas! Radím rovněž nepůjčovat. Pokud vám nepůjčí ani ty co jste vyjmenoval, tak už si nepůjčujte nikde, já bych si nepůjčila ani u nich. Jak mi nedá banka, je něco špatně. Dostanete se do takové platební neschopnosti, že se z ní už nikdy nevyhrabete. Příspěvků k počtení je tady na poradte plno, lidé tu prosí o peníze, o radu, přicházejí o střechu nad hlavou. ...

ferda1954*
hodnocení

0x

Je chyba , že scháníte nebankovní půjčku ta je nebespečná proto , že vás okradou o zbytek toho co máte.Musíte jít do banky , navrhoval bych komerčku neboť ta má nejvíce zkušeností.Vaší chybou je , že chcete půjčit malé peníze.Částka , kterou si chcete půjčit musí být přímo zdrcující a to v řádech stamilionů.Pak máte naději.Ovšem vyžaduje to mít jakousi rozvahu , čím šílenější tím lepší.A hlavně slibovat provize ze zisku na správných místech a to je u lidí kteří o tom rozhodují.Musíte mít na paměti , že jim nikdo nemůže dát to co vy jim naslibujete.No samozřejmě , že za čas vám tyto peníze dojdou neboť splátky tohoto dluhu budou také zdrcující ale vy nezaváháte a na splátky tohoto dluhu si zase půjčíte u těch samích lidí jako první půjčku.Oni se budou bát , že se to provalí a tak vám coby dobrému klientovi schválí další půjčku.No a pak si uděláte delší cestu na Bahami a oni ztrátu odepíší a stát je oddluží.Tak to vlastně zaplatíme všichni a vy z toho vyjdete jako geroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]