Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Od rána mě trápí taková věc. Byl jsem dnes v bance a hrozně se mi tam líbila slečna,která se mnou vyřizovala nějakou záležitost. Chvílemi jsme se bavili i o soukromých věcech, viděla na výpisu z účtu, že pracuji v určité práci, která ji zaujala a dokonce mi rekla, že má chatu na Orlíku v meziřečí. Ještě s ní mám jedno sezení. Myslíte si, že jí mám nějak kontaktovat na fb nebo nějak naznačit sympatie příště? Je mi 25let,jí také podle profilu na fb. S ženami jsem nikdy neměl problém, ale potřebuji tentokrát poradit.
Děkuji Vám mnohokrát.
Od rána mě trápí taková věc. Byl jsem dnes v bance a hrozně se mi tam líbila slečna,která se mnou vyřizovala nějakou záležitost. Chvílemi jsme se bavili i o soukromých věcech, viděla na výpisu z účtu, že pracuji v určité práci, která ji zaujala a dokonce mi rekla, že má chatu na Orlíku v meziřečí. Ještě s ní mám jedno sezení. Myslíte si, že jí mám nějak kontaktovat na fb nebo nějak naznačit sympatie příště? Je mi 25let,jí také podle profilu na fb. S ženami jsem nikdy neměl problém, ale potřebuji tentokrát poradit.
Děkuji Vám mnohokrát.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
allbundy
0x
Pokud máte její Facebook a ona Vás zná,tak ji můžete kontaktovat tam nebo se s ní můžete "náhodně" potkat v době polední pauzy
) *úsměv* Jdete třeba společně na oběd a tam se můžete spolu dát do řeči a naplánovat další věci. Můžete ji taktně sdělit, že se Vám líbí a těší Vás její přítomnost a od toho se může odvíjet sposuta dalších věcí. Držím palce,udělejte to,jak to budete cítit. (Y)
0x
Hlavně vše soukromé proveďte až poté, co vyřídíte záležitosti z dalšího sezení. Určitě nechcete dostat košem a pak s ní něco řešit. A i kdyby přijala, tak by pak toto vyřizování mohlo být trošku trapné (rychlá změna rolí).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]